Μέσα από κινήσεις, στάσεις και εστίαση του νου το Ζίνενγκ Τσιγκόγκ προσφέρει τον τρόπο για να ανακαλύψετε ξανά την εσωτερική σας θεραπευτική ικανότητα-το Qi, τη ζωτική πηγή που έχει ο καθένας μας.

Στο δεύτερο διήμερο εργαστήριο, εμβαθύνετε στην κύρια άσκηση και συμπληρώνετε την μάθησή σας με την δεύτερη βασική άσκηση του επιπέδου 1 και πρόσθετων ασκήσεων.

Οι κινήσεις του Zhineng Qigong ανοίγουν τα κανάλια του Qi (τους μεσημβρινούς), έτσι ώστε να γίνεται δυνατή η ανταλλαγή της φύσης και του εαυτού μας. Το σύστημα, μας καθιστά ικανούς, να συνδεθούμε αρμονικά με την αστείρευτη δημιουργική δύναμη του Σύμπαντος, απ’ όπου και προέρχονται η πίστη, η αγάπη και η συμπόνια.

Πότε: Σαββατοκύριακο 12-13 Οκτωβρίου 2019
Πού: Be Fluid, Τερψιχόρης 6, Χολαργός
Τι μαθαίνετε: 3 Centers Merge, Chen Qi,
Lift Qi Up Pour Qi Down πρακτική
Ώρες: 10:00-17:30
Επένδυση για την υγεία: 150 ευρώ *

*Τι συμπεριλαμβάνει η επένδυσή σας:
o Δώδεκα ώρες διδασκαλίας
o Ύλη που αποστέλλεται ηλεκτρονικά
o Ρόφημα και ελαφρά σνακ.

Δεν συμπεριλαμβάνεται το γεύμα, όπου φροντίζετε να φέρετε μαζί σας ή να γευτείτε τις γευστικές προτάσεις των εστιατορίων του Χολαργού.
Δεν συμπεριλαμβάνεται το audio-cd της άσκησης.

 

( H κράτηση θέσης προϋποθέτει προκαταβολή 50 ευρώ ή εξόφληση του ποσού μέχρι τις 2 Oκτωβρίου 2019. Όσοι από τους παλαιότερους ασκούμενους επιθυμούν να συμμετέχουν για εμβάθυνση, μπορούν να συμμετέχουν με έκπτωση 50%/ Επίσης, για ασκούμενους που παρακολούθησαν το πρώτο εργαστήρι, έκπτωση 20%)