Φίλες και φίλοι υγιαίνετε!

Ζητήσατε να υπάρξει νέα ομάδα κι έτσι την δημιουργήσατε!

Πρωινή ρουτίνα, τρεις φορές την εβδομάδα Δευτέρα-Τετάρτη-Παρασκευή, στις 08:30-09:30.

Δημιουργείτε ένα κύκλο που συμπεριλαμβάνει:

Eνέργεια: Αυτή η ρουτίνα, στο πρώτο μισάωρο, έχει σχεδιαστεί για να σας δώσει μια γρήγορη ώθηση ενέργειας, μέσα από το μυαλό και το σώμα σας. Το Qi Gong είναι ένας εξαιρετικός τρόπος για να προσφέρουμε περισσότερο ενθουσιασμό στις μέρες μας και πολλές πρακτικές έχουν σχεδιαστεί για ακριβώς αυτόν τον λόγο. Το πρωί μπορεί να είναι ιδιαίτερα προκλητικό μέρος της ημέρας. Χρησιμοποιήστε αυτήν την προπόνηση για να φορτίσετε το σώμα σας και να εστιάσετε το μυαλό σας.

 

Χαλάρωση: Στο δεύτερο μισάωρο, προχωρούμε εσωτερικά, με πρόθεση να χαλαρώσουμε. Το Τσι Γκονγκ είναι ένας καταπληκτικός τρόπος για να αφήσετε το άγχος, να ηρεμήσετε το μυαλό και να χαλαρώσετε το σώμα. Το άγχος δεν είναι το ίδιο με την ενέργεια, παρόλο που μπορεί να μας κάνει να αισθανθούμε σε εγρήγορση. Μόλις ξεκαθαριστούν το άγχος και οι αγωνίες, είναι εύκολο να βιώσετε μια κατάσταση ήρεμης, εστιασμένης ζωτικότητας που είναι ταυτόχρονα χαλαρωτική και ενεργοποιημένη.

 

Ροή: Συνδυάζοντας τα δύο προηγούμενα μισάωρα, το Qi Gong μπορεί να μας βοηθήσει να περάσουμε σε μια χαλαρή εστίαση. Όταν είμαστε άνετα αλλά ενεργοποιημένοι, βιώνουμε ένα αίσθημα αβίαστης ροής μέσα στο σώμα και το μυαλό μας. Στην καθημερινή ζωή, είναι εύκολο να αισθανόμαστε ότι το μυαλό μας βρίσκεται σε αντιδραστική κατάσταση που ανταποκρίνεται στις ενέργειες του κόσμου. Το Τσι Γκονγκ μπορεί να μας βοηθήσει να ξεπεράσουμε τις κορυφές και τις κοιλάδες που βιώνουμε πολλοί από εμάς, φέρνοντας το μυαλό και το σώμα μας στην παρούσα στιγμή. Όταν είμαστε ήρεμοι, συγκεντρωμένοι κι εστιασμένοι, αισθανόμαστε την αλήθεια και τη σαφήνεια που διατρέχουν την ύπαρξή μας.

 

Δευτέρα-Τετάρτη-Παρασκευή, 08:30-09:30.

 

To ολοκληρωμένο 60λεπτο πρόγραμμα συμπεριλαμβάνει μισή ώρα ασκήσεις προθέρμανσης και ασκήσεις με εστίαση σε κάποιο σημείο του σώματος και μισή ώρα καθαρή Zhineng Qigong εκμάθηση των βασικών ασκήσεων του πρώτου επιπέδου.
Τα οφέλη είναι πολύ δυνατά σε όλα τα επίπεδα φυσικά, συναισθηματικά, νοητικά.

 

Η οικονομική σας συνεισφορά για το σύνολο των 12 ωρών διδασκαλίας είναι στα 120 ευρώ. Αν επιλέξετε να προπληρώσετε τη συμμετοχή σας στους ερχόμενους 5 μήνες, τότε έχετε έκπτωση και το πακέτο είναι στα 500 ευρώ /5 μήνες.

Για να είναι ευέλικτο το πρόγραμμα, μπορείτε επίσης να παρακολουθήσετε μία φορά την εβδομάδα. Σε αυτή την περίπτωση η συμμετοχή σας για τις 6 συνολικές ώρες διδασκαλίας είναι 50 ευρώ. Αν θελήσετε να προπληρώσετε όλο το πακέτο τότε είναι στα 200 ευρώ/ 5 μήνες.

 

Τα μαθήματα διεξάγονται μέσω zoom. Όσον αφορά στην εκμάθηση της βασικής άσκησης του Zhineng Qigong λαμβάνετε μέσω μέιλς θεωρία, ύλη σχετικά με τη μέθοδο και στο τέλος παίρνετε το ηχητικό αρχείο με τις οδηγίες της άσκησης για να ασκείστε στο σπίτι καθημερινά. Ο κωδικός πρόσβασης σας αποστέλλεται μετά την κατάθεσή σας σε τραπεζικό λογαριασμό, που σας δίνω κατόπιν επικοινωνίας.

Ανεξάρτητα με το ποιες είναι οι προθέσεις σας που θέλετε να εξασκηθείτε στο Qigong, έχετε δύο επιλογές πρακτικής, για να μετασχηματίσετε το άγχος, να διατηρήσετε τη ροή της ενέργειας και να ενισχύσετε τη σύνδεσή σας με τη παγκόσμια σοφία και ενέργεια, που είναι το κλειδί προς τη συναισθηματική υγεία, ευελιξία και ευημερία.

Το Τσιγκόγκ που θεραπεύει με Σοφία είναι ένα σίγουρο και ολοκληρωμένο μονοπάτι για να κάνετε ακριβώς αυτό.

 

Με εκτίμηση,

Χρυσή Χαντζαρίδου-Μπέρου

Facilitator of Cosmic Energy

HYQ &YYT Healer

Zhineng Qigong Instuctor

www.berou.gr, fb: Be Fluid

210 6513681, 6936684868