Κοίτα γύρω σου. Το Qi, ή η ενεργειακή δύναμη ζωής, διατηρεί και ζωντανεύει ό, τι είστε και ό, τι σας περιβάλλει. Υπάρχει στο διάστημα, στη Φύση και μέσα σε κάθε έναν από εσάς. Η ενέργεια είναι το παν και όλα είναι ενέργεια. Όταν χωρίζετε τη στερεά ύλη σε μικρότερα και μικρότερα μέρη, δεν υπάρχει τίποτα στερεό ή φυσικό γι’ αυτό – είναι απλώς αόρατη ενέργεια. Έτσι, το βασικό «δομικό στοιχείο» οτιδήποτε στη Φύση και το Σύμπαν, συμπεριλαμβανομένων των δικών μας σωμάτων, είναι η ενέργεια. Το Qi είναι ζωή και χωρίς αυτήν, δεν μπορεί να υπάρξει ανάπτυξη ή αλλαγή. Το σώμα σας δεν μπορεί να υπάρχει κανένα δευτερόλεπτο, χωρίς Qi. Όταν πεθάνετε το Qi σας αφήνει το σώμα σας – μεταμορφώνεται. Εάν δείτε οποιοδήποτε πρόβλημα υγείας από την οπτική γωνία Zhineng Qigong με κατανόηση των ρεόντων και μετασχηματιστικών ιδιοτήτων του Qi, καθίσταται σαφές ότι τίποτα δεν είναι μετακινούμενο, ανεφάρμοστο ή μόνιμο. Στο επίπεδο της ενέργειας, τίποτα δεν είναι αδύνατο να θεραπευτεί. Είναι το επίπεδο όπου μπορούν να συμβούν θαύματα. Απλώς πρέπει να πληρούνται οι προϋποθέσεις για θεραπεία.

Συνεχίστε να μαθαίνετε!

Μάθετε πώς το Qigong μπορεί να φέρει την υγεία και τη διαισθητικότητά σας σε νέο επίπεδο.

 

Σαββατοκύριακο 28-29/05, Διήμερο Εργαστήριο  Ζhineng Qigong, 10:00-17:30

Zωντανά, στο Βe Fluid, στον Χολαργό και διαδικτυακά

 

Τί μαθαίνετε στο επίπεδο 1;

Μέσω της ισχυρής θεραπευτικής τεχνολογίας αυτής της πρακτικής,  μαθαίνουμε να συνδέουμε την άφθονη ενεργειακή ροή του σύμπαντος και να απορροφούμε αυτή την ενέργεια βαθιά μέσα στο σώμα, το μυαλό και την καρδιά μας. Καθώς καλλιεργούμε περισσότερη ενέργεια ζωής,  καλλιεργούμε επίσης βαθύτερη ενεργειακή επίγνωση. Με την ενεργοποίηση αυτής της ζωτικής ενεργειακής ανταλλαγής, θα δημιουργήσουμε εσωτερική και εξωτερική αρμονία, ισορροπία και ανανέωση. Θα καλύψουμε την ευθυγράμμιση, τη βέλτιστη στάση του σώματος και τη ροή Qi, τη ροή και τη μορφή της ενέργειας, καθώς και την πρακτική ως θεραπευτικό διαλογισμό.

Η διδασκαλία της φόρμας θα ολοκληρωθεί σε ένα 12ωρο εντατικό εργαστήρι. Στην συνέχεια δημιουργούμε για πρώτη φορά 100 gongs δέσμευση, που σημαίνει για να εμπεδώσετε την φόρμα χρειάζεται να ασκήστε μόνοι σας καθημερινά. Από την δική μας πλευρά ενισχύουμε την προσπάθεια σας, συνεχίζοντας μέσα  στον Ιούνιο, με τρία επιπλέον μαθήματα. Στα μισάωρα ενισχύουμε την εξάσκηση σας, απαντάμε στις απορίες σας, παρατηρούμε και διορθώνουμε τυχόν κινήσεις της φόρμας. Δεν είστε μόνοι άλλωστε, από την στιγμή που εισέρχεστε στο μεγάλο ενεργειακό πεδίο των Qigong ασκούμενων.

Έξτρα μισάωρα μαθήματα: Σάββατο 4-11/6, 10:00-10:30 και Πέμπτη 16/5, 20:00-20:30

 

Τι παίρνετε μαζί σας ως μάθηση

Να ξεκινάτε τη μέρα σας με μια πρωινή ρουτίνα βήμα προς βήμα που έχει σχεδιαστεί για να σας ευθυγραμμίσει με τη δική σας προσωπική ροή και να μπορείτε    να:

• Αποφύγετε τις διαφωνίες πριν συμβούν

• Απελευθερώστε την αρνητική ενέργεια πριν σας αγγίξει

• Νιώστε μια φυσική αίσθηση ευτυχίας όλη την ημέρα

• Προχωρήστε προς τους στόχους σας στη ζωή με χάρη και ευκολία

• Κι άλλα…

 

 

 

Συμμετοχή: 150 ευρώ

Συμπεριλαμβάνει 14 ώρες διδασκαλίας, γραφική ύλη και ηχητικό αρχείο με οδηγίες της φόρμας, ρόφημα και σνακ.

Δεν συμπεριλαμβάνει το βίντεο (25 ευρώ) και το μεσημεριανό σας γεύμα.

Σε περίπτωση που έρθετε με συγγενή ή φίλο/η έχετε έκπτωση 10%.

Σε περίπτωση οικονομικής δυσκολίας μπορείτε να συμμετέχετε με 90 ευρώ.

Σε περίπτωση που θέλετε να στηρίξετε κάποιον άλλον μπορείτε να συμμετέχετε με 220 ευρώ.

 

Οι ώρες διεξαγωγής του μαθήματος είναι 10:00-13:00 και 14:30-17:30. Για το γεύμα σας μπορείτε να προμηθευτείτε από το σπίτι σας ή να παραγγείλετε από τα γειτονικά εστιατόρια. Ντύνεστε ελαφρά και άνετα. Οι ασκήσεις γίνονται χωρίς παπούτσια, ένα έξτρα ζευγάρι κάλτσες ίσως είναι χρήσιμο.

 

 

Πληροφορίες συμμετοχής:

Η συμμετοχή σας καταβάλλεται πριν την έναρξη του εργαστηρίου, ως τις 20/5, είτε με ολόκληρο το ποσό είτε με προκαταβολή 70 ευρώ κι εξόφληση στον χώρο, πριν την έναρξη του μαθήματος. Για να δημιουργηθεί η εκδήλωση χρειάζεται ομάδα 4-6 ατόμων. Σε περίπτωση που δεν συμπληρωθεί, τότε τα χρήματα επιστρέφονται. Σε περίπτωση ακύρωσης συμμετοχής σας μια εβδομάδα πριν τα μαθήματα, επιστρέφεται το ποσό πλην 50 ευρώ για τα έξοδα οργάνωσης. Σε περίπτωση ακύρωσης συμμετοχής σας δύο μέρες πριν το εργαστήριο, τα χρήματα δεν επιστρέφονται, αλλά μπορείτε να συμμετέχετε σε άλλα προγράμματα. Σε περίπτωση κράτησης θέσης και μη προσέλευσής σας, χωρίς ειδοποίηση, τα χρήματα δεν επιστρέφονται. Επικοινωνείτε μαζί μου για τον αριθμό λογαριασμού τραπέζης ή paypal.

 

 

«Όλα είναι Qi – Όλα είναι Ενέργεια»