Φίλες και φίλοι γεια σας,

Ξεκινάμε τον Ιανουάριο 18/1 κάθε Δευτέρα απόγευμα για ένα συναρπαστικό κύκλο εκμάθησης της βασικής φόρμας του Επιπέδου 1, για να ενεργοποιήσετε περισσότερη αγάπη, συμπόνια, δημιουργικότητα, αυτοπεποίθηση και θάρρος.

Lift Qi Up Pour Qi Down, κάθε Δευτέρα, 19:15-20:15

.Έναρξη 18/1/21-Λήξη 31/5

.Επένδυση για την υγεία: 220 ευρώ

. Περιλαμβάνει: 18 συνολικά ωριαία μαθήματα – ύλη και θεωρία που σας αποστέλλεται – ηχητικό αρχείο της άσκησης για εξάσκηση στο σπίτι

Επιλέγετε να συμμετέχετε είτε εξοφλώντας από την αρχή όλη την συμμετοχή σας με έκπτωση 10% – 200 ευρώ, είτε ανά  4 μαθήματα με μηνιαία συμμετοχή στα 50 ευρώ

 

Η πρακτική είναι κατάλληλη για αρχάριους και έμπειρους ασκούμενους του Qigong – θα μπορέσετε να:

• Ανοίξτε την καρδιά σας στη συναισθηματική ελευθερία και ειρήνη – το πρώτο βήμα για τη θεραπεία του εαυτού σας.
• Μάθετε να λαμβάνετε, να καλλιεργείτε και να φέρνετε στοργική και στοχαστική ενέργεια στο σπίτι/σώμα σας.
• Περάστε χρόνο με μια φιλική, φροντιστική κοινότητα που υποστηρίζει τη σωματική, ψυχική, συναισθηματική και πνευματική σας ευημερία.
• Έχετε χρόνο να εμπλέξετε το μυαλό και το σώμα σας και, στη συνέχεια, να ενσωματώσετε ό, τι έχετε μάθει και βιώσει.
• Μάθετε και ασκηθείτε σε απαλές και διαλογιστικές κινήσεις, για να βοηθήσετε να απελευθερώσετε ενεργειακά μπλοκαρίσματα και να αυξήσετε τη ζωτικότητα σας.
• Ζήστε τη βαθιά σύνδεσή σας με την ενέργεια, την κοινότητα και την ανθρωπότητα πέρα από την απόσταση και το χρόνο.

 

Ετοιμαστείτε να ξεκινήσετε μια νέα πορεία διαβίωσης στο σώμα σας και σε αυτήν τη γη, που δημιουργεί μια ισχυρή μετατόπιση ταυτότητας για να θρέψει και να αποκαταστήσει, να ρέει και να σας γεμίσει με χάρη και χαρά. Δεν χρειάζεται να εξαντλήσετε τη δύναμη της ζωής σας για οτιδήποτε θέλετε να κάνετε, οπότε ας ξεκινήσουμε σήμερα!

 

Οι δηλώσεις συμμετοχής ολοκληρώνονται στις 11/1 και θεωρούνται έγκυρες εφόσον έχετε κάνει κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό. Επικοινωνείτε μαζί μου για τη διάθεση λογαριασμού. Στη συνέχεια λαμβάνετε τη πλατφόρμα και τον κωδικό πρόσβασης.

ΑΚΥΡΩΣΗ: Σε περίπτωση ακύρωσης σας, δύο μέρες πριν τα χρήματα δεν επιστρέφονται. Μπορείτε να συμμετέχετε σε μελλοντικές εκδηλώσεις. Σε περίπτωση δήλωσης συμμετοχής σας και ακύρωσής της, μία εβδομάδα πριν, παρακρατούνται 25 ευρώ.

 

Mε εκτίμηση,
Χρυσή Χαντζαρίδου-Μπέρου
Facilitator of Cosmic Energy
HYQ Healer
Zhineng Qigong Instructor
www.berou.gr, fb: Be Fluid
210 6513681, 6936 684868