This post is also available in: English

ΗΥQ Θεραπευτικοί Διαλογισμοί

Η αληθινή χαρά, η αυτοπεποίθηση και η πίστη πηγάζουν από μέσα μας, παρ’ όλες τις περιστάσεις και τις παλιές μας εμπειρίες.

Ποιος είναι ο τρόπος της ενεργειακής άσκησης προς την εσωτερική γαλήνη και ευτυχία;

Μα η ίδια χαρά, το αναφαίρετο δικαίωμα στη ζωή μας. Ένας νέος δρόμος φροντίδας και φόρτισης του σώματός μας.

Μια σειρά συναντήσεων με θεραπευτικούς διαλογισμούς,  με θαυμαστά αποτελέσματα, για να ενεργοποιήσουμε μια κατάσταση από υγιείς σκέψεις, εσωτερική γαλήνη, χαρά, ευεξία και υγεία.

Μέσα από τις μεθόδους, με καθαρή παρουσία, απελευθερώνουμε ευκολότερα τις εμπειρίες του άγχους, της έντασης, της κακής διάθεσης.
Δημιουργούμε νέες ιδέες για εσωτερική γαλήνη, ηρεμία και υγεία. Το αληθινό μας σθένος και η χαρά, αναδύονται από μέσα μας.

Χαλαρώνουμε κι ερχόμαστε σε επαφή με τις δικές μας αξίες κι έτσι οι προθέσεις μας υλοποιούνται με λιγότερη προσπάθεια. Η ζωτική μας δύναμη τροφοδοτείται ξανά και χτίζεται με ένα ξεκούραστο τρόπο.

Αναζωογόνηση και θεραπεία, αυτές είναι οι συνέπειες της παραπάνω διαδικασίας.

 

Ηχητικοί Θεραπευτικοί διαλογισμοί των Πέντε Οργάνων

Έχετε γνωρίσει τους ηχητικούς θεραπευτικούς διαλογισμούς των πέντε οργάνων;

Η πρακτική θεραπείας όπου μέσα από τους ήχους βοηθούμε τον καθαρισμό των πέντε οργάνων φυσικά, συναισθηματικά, νοητικά κι επιπλέον μπορούμε να μάθουμε να καλλιεργούμε τα παρακάτω «τρία κοσμήματα» – τα οποία μπορούν να μας βοηθήσουν να λάμψει το σώμα έντονα ακόμη και κατά τη διάρκεια των πιο δύσκολων περιόδων και να αξιοποιήσουμε τη δημιουργική ενέργεια για να υλοποιήσουμε την επιθυμία της καρδιάς μας.

Τα τρία κοσμήματα της ηχητικής θεραπείας

 

  1. Συναισθηματική Μεταμόρφωση

Τα συναισθήματα είναι μια απίστευτα ισχυρή ενεργειακή δύναμη στην ανθρώπινη εμπειρία. Μπορούν να είναι θετικά και ωφέλιμα για την υγεία μας, τις σχέσεις μας και τη σταδιοδρομία μας. Και από την άλλη, μπορούν να είναι αρνητικά και να νικήσουν. Πολύ συχνά, μπορεί να αισθανθεί κανείς ότι το μυαλό μας είναι συγκλονισμένο από συγκινησιακά συναισθήματα που δεν μπορούμε να ελέγξουμε.

Ωστόσο, από την προοπτική Qigong, τα συναισθήματα δεν προέρχονται από το μυαλό ή τον εγκέφαλο (όπως συνήθως πιστεύεται στη Δύση), αλλά μάλλον θεωρούνται ως μια ενεργητική εμπειρία στα όργανα μας. Και όταν ενσωματώνετε ιερούς ήχους στην πρακτική σας, έχετε πρόσβαση στα βαθιά ενεργειακά μοτίβα εντός των οργάνων, εναρμονίζοντας τα και δημιουργώντας νέα, υγιή και σταθερά συναισθηματικά πρότυπα. Για παράδειγμα, ο ήχος που κάνουμε για τους νεφρούς μπορεί να μετατρέψει τη συγκίνηση του φόβου σε δύναμη και σαφήνεια στο μυαλό σας-εγκέφαλο σας … που στη συνέχεια βιώνεται ως εγρήγορση.

 

  1. Η Ενέργεια της Δημιουργίας

Όλοι έχουν την ικανότητα να λαμβάνουν ενέργεια απευθείας από το ζωντανό σύμπαν. Όσο περισσότερο θα έχουμε πρόσβαση στην ενέργεια της δημιουργίας (Primordial Hun Yuan Qi), τόσο πιο απτή και διαθέσιμη γίνεται.

Τα σώματά μας είναι ήδη σε θέση να λάβουν αυτή την ενέργεια άμεσα … πέρα ​​από το νευρικό σύστημα, πέρα ​​από τις πέντε αισθήσεις μας. Μπορούμε να εκπαιδεύσουμε τους εαυτούς μας χρησιμοποιώντας το συνειδητό μυαλό μας, για να συνδεθούμε με τη συχνότητα αυτής της ενέργειας. Αυτή είναι η διάσταση της συνείδησης της πρακτικής Qigong.

Με πρακτικές θεραπείας ήχου, το συνειδητό μυαλό σας αναγνωρίζει συνεχώς και αγκαλιάζει όλες τις αισθήσεις και όλα τα συναισθήματα της ενέργειας μέσα σας, χωρίς καμία αντίσταση, χωρίς ετικέτες και χωρίς περιοριστικές ιστορίες.

 

  1. Η επιθυμία της καρδιάς

Στο Zhineng Qigong (το Τσιγκόγκ που θεραπεύει με Σοφία), η επιθυμία της καρδιάς εκδηλώνεται με τη συνεχή ευθυγράμμιση με τον βαθύτερο σκοπό μας. Και όταν η καθαρή μας ενέργεια ρέει ελεύθερα – μέσω πρακτικών όπως η ηχητική θεραπεία – η επιθυμία της καρδιάς μας πραγματοποιείται αυθόρμητα.

Η σύνδεση με τη βαθύτερη επιθυμία της καρδιάς μας είναι ένα βασικό βήμα για την επούλωση των οργάνων και των κυττάρων του φυσικού σώματος. Είναι ένα βασικό βήμα για την υγεία και την ευτυχία του συναισθηματικού, νοητικού και πνευματικού μας σώματος. Είναι ένα βασικό βήμα για την αξιοποίηση του μεγαλύτερου δυναμικού μας, του θεϊκού μας σχεδίου, που μας επιτρέπει να κάνουμε τη μεγαλύτερη συμβολή μας στην ανθρωπότητα.

 

Οι HYQ θεραπείες, σε μορφή διαλογισμού, γίνονται και σε ατομική συνεδρία.

 

Με εκτίμηση,

Χρυσή Μπέρου.