Διαίσθηση … Δημιουργικότητα … Αγάπη

Ένα ταξίδι στην αγάπη του εαυτού. Τι πραγματικά σημαίνει αυτό; Ποια είναι τα στάδια που μπορεί κανείς να φτάσει στον τελικό προορισμό του εύκολα; Το ταξίδι είναι ενδιαφέρον. Πρώτα θα σας ενθαρρύνουμε να κοιτάξετε προς τα μέσα αλλά με κατευθυνόμενο όραμα. Στη συνέχεια, ακολουθήστε ένα μοτίβο εξάσκησης Qigong που διεγείρει την ενέργεια της καρδιάς και σας φέρνει πιο κοντά σε έναν δημιουργικό τρόπο ζωής. Αποκτήστε γνώσεις και ανοίξτε πόρτες που ποτέ δεν φανταζόσασταν δυνατές.

Το Qigong ή ο διαλογισμός μόνο δεν θα σας βοηθήσουν να αξιοποιήσετε πλήρως τις δυνατότητές σας. Το μυαλό είναι πολύ ισχυρό στοιχείο, επομένως, πρέπει να μάθετε πώς να αλλάζετε τις πεποιθήσεις σας για να δημιουργήσετε την πραγματικότητα που θέλετε. Για τον λόγο αυτόν εστιάζουμε μέσα από την πιο πρόσφατη διδασκαλία του Dr Pang Ming, στην Mingjue κατάσταση, χρησιμοποιώντας την τεχνική του Ν. Για να αλλάξετε τις πεποιθήσεις σας, χρειάζεστε χρόνο και κατανόηση.

Ένα τριήμερο ταξίδι Αρμονίας της Καρδιάς. Το καλοκαίρι σχετίζεται με το στοιχείο της Φωτιάς. Το στοιχείο της Φωτιάς στο σώμα μας σχετίζεται με την Καρδιά.

Τρεις συνεδρίες υβριδικές ζωντανά στον Χολαργό και μέσω zoom με μια εισαγωγή στο γιατί η Καρδιά συχνά αποκλείεται από την πλήρη έκφραση της αγάπης και τον τρόπο πλοήγησης σε αυτό το πεδίο. Εάν δεν μπορείτε να παρακολουθήσετε ζωντανά, οι συνεδρίες θα σταλούν βιντεοσκοπημένες.

Απολαύστε τη δύναμη του Ν

Χαλαρώστε, ηρεμήστε το μυαλό, τραβήξτε την εσωτερική σας προσοχή στο κέντρο του κεφαλιού. Νιώστε την αίσθηση της ειρήνης να κυλάει μέσα από το σώμα σας καθώς η Χρυσή Μπέρου σας οδηγεί σε έναν ζωντανό διαλογισμό.

Κινήσεις Qigong

Κάθε στάση Qigong φέρει μια συνείδηση της αγάπης του εαυτού. Αυτή η πλούσια πρακτική σε συνδυασμό με τον διαλογισμό Haola ανοίγει το κέντρο της καρδιάς.

Εξασκηθείτε με την Χρυσή Μπέρου αυτό το τριήμερο και λάβετε Αρμονία στην Καρδιά.

Πότε: 6-7-8/7/22, 19:00-20:30

Πού: Be Fluid, Tερψιχόρης 6, Χολαργός και μέσω zoom

Συμμετοχή: 50 ευρώ

Οι εγγραφές ξεκινούν 20/6 και θεωρούνται έγκυρες με την εξόφληση της συμμετοχής σας.

 

Eίστε όλοι ευπρόσδεκτοι!

 

Στοιχεία επικοινωνίας:

Χρυσή Μπέρου

210 6513681, 6936 684868

www.berou.gr, fb: Be Fluid-Chryssi Berou