Σε αυτή τη ζωή, δεν υπάρχουν ατυχήματα. Το πνεύμα σας παίρνει μια απόφαση για το πώς θα ζήσετε τη ζωή. Οι γυναίκες έχουν κληρονομήσει το μοναδικό δώρο της δημιουργίας ζωής. Δικαιούνται να συνδεθούν με τη σκοτεινή ενέργεια – τη σκοτεινή ύλη – η οποία σχετίζεται με την πηγή της ζωής. Επειδή οι γυναίκες έχουν έναν κωδικό πρόσβασης για να λαμβάνουν αυτές τις πληροφορίες, μπορούν να τον εφαρμόσουν σε όλους τους τομείς της ζωής. Δεν περιορίζεται στην τεκνοποίηση. Είναι η μεγάλη εικόνα του ορατού και του αόρατου.

Πώς θέλετε να χρησιμοποιήσετε το δώρο σας;

Μερικές γυναίκες μπορεί να επιλέξουν να μην κάνουν παιδιά. Αντίθετα, δημιουργούν τέχνη ή μουσική ή γράφουν βιβλία. Ή μπορεί να έχουν γάτες και σκύλους, και αυτά είναι τα μωρά τους. Ο τρόπος με τον οποίο θα εφαρμόσετε τη δημιουργικότητά σας εξαρτάται από εσάς. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε τη δημιουργικότητά σας για να δημιουργήσετε υγεία. Οι περισσότεροι άνθρωποι αναζητούν την κινεζική ιατρική αφού έχουν ήδη διαγνωστεί με μια ασθένεια. Θεωρείται ως μια λεωφόρος για τη θεραπεία ασθενειών ή τη θεραπεία αλλεργιών, ή ακόμα και για την αφαίρεση των ρυτίδων. Αλλά η κινεζική ιατρική δεν εστιάζει σε ασθένειες ή αρρώστιες. Αντίθετα, καταλαβαίνει ότι όταν το σώμα είναι ενεργειακά εκτός ισορροπίας, υπάρχουν ασθένειες και αρρώστιες. Πίσω από την υγεία βρίσκεται η συνείδηση ​​της υγείας.

 

Αναρωτηθείτε λοιπόν:

Πώς σκέφτεστε για την υγεία σας;

Πώς νιώθετε για την υγεία σας;

Αλλάξτε την εστίαση. Αντί να εστιάζετε σε ασθένειες και αρρώστιες, εστιάστε στην έμφυτη δημιουργικότητά σας.

Το Qigong είναι ενεργειακή θεραπεία. Μπορεί να σας βοηθήσει να βιώσετε τη σύνδεση μεταξύ σώματος, νου και πνεύματος. Αυτό είναι δυνατό μέσω του μοναδικού σας σώματος. Χρησιμοποιήστε Qi. Συνδέστε το Qi από τη σκοτεινή ενέργεια και τη σκοτεινή ύλη. Πίσω από κάθε ορατό σημάδι βρίσκεται το αόρατο. Το αόρατο είναι πάντα πολύ μεγαλύτερο – και πιο ισχυρό – από το ορατό. Το ορατό και το αόρατο πάντα συνδέονται, αλλά εμείς βλέπουμε μόνο το ορατό.

 

Δοκιμάστε αυτό το πείραμα:

Δείτε το σώμα και τη ζωή σας από κάθε οπτική γωνία. Ποιος ή τί είναι ο πονοκέφαλος σας; Τι προκάλεσε τον πόνο στον ώμο σας; Τι πραγματικά κουβαλάς; Πηγαίνετε πέρα ​​από το ορατό και δείτε τον εαυτό σας από ένα αόρατο επίπεδο.

 

“Αποσπάσματα από την Σοφία του Qigong, κείμενο του Grandmaster Nan Lu”