Πρόγραμμα Δραστηριοτήτων ZNQG2021-09-22T22:17:06+03:00

Zhineng Qigong

2021-2022

Εκδηλώστε τις προθέσεις σας

Φίλες και φίλοι γεια σας!

Γνωρίζουμε ότι η τακτική πρακτική του Zhineng Qigong και οι Ηunyuan Qi Θεραπευτικοί διαλογισμοί  και μέθοδοι μας βοηθούν να βιώσουμε ένα ολιστικό τρόπο ζωής, επιτρέποντάς μας να είμαστε πιο χαλαροί και φυσικοί.

Όταν η ευτυχία και η πληρότητα καθορίζονται από συνειδητές και γεμάτο νόημα δραστηριότητες, που μας οδηγούν σε ένα υγιή τρόπο ζωής, αυτό σημαίνει επίσης, ότι είναι σημαντικό να εξελιχθούμε, να θέσουμε στόχους και να μάθουμε να σχεδιάζουμε τα όρια. Γινόμαστε παρατηρητές του αληθινού μας εαυτού και δεν χάνουμε ποτέ την δύναμη και την θετική αυτό-επίγνωση, ανεξάρτητα από προκλήσεις, απαιτήσεις και  περιστάσεις.

Φέτος εκδηλώστε δυνατές προθέσεις:

Τον Σεπτέμβριο 2021 ξεκινάμε τις ομάδες, τα εργαστήρια και τις ατομικές συνεδρίες.

Το χάος και ο φόβος περιβάλλουν την εποχή μας. Ωστόσο, προχωράμε βήμα-βήμα και δεν σταματάμε να επενδύουμε στους εαυτούς μας. Πώς;  Κάνοντας διαλείμματα για να βρίσκουμε την εσωτερική μας γαλήνη, βελτιώνοντας επιπλέον την δημιουργικότητά μας, προσπαθώντας να δημιουργήσουμε μια νέα εμπειρία ευελιξίας και καινοτομίας, που φέρνουν μια νέα χαρά για ζωή. Ακόμη περισσότερο αυτόν τον καιρό, ακονίζουμε τα μάτια μας για ό,τι είναι καλό και αξιόλογο για τις ζωές μας. Παρακάτω θα δείτε τα νέα προγράμματα του Φθινοπώρου 2021, τις συναντήσεις στη Φύση, καθώς και τα νέα διαδικτυακά προγράμματα. Η πρόθεση, την φετινή χροιά, είναι να περνάμε αρκετό χρόνο άσκησης στη φύση, για όλα τα επίπεδα. Σε περίπτωση αδυναμίας άσκησης στη φύση, λόγω πιθανής αλλαγής κυβερνητικών μέτρων, δεσμεύομαι στη δημιουργία περισσότερων διαδικτυακών μαθημάτων. Η ασφάλεια και η εμπιστοσύνη σας, μου είναι σημαντικά και για αυτό ασκούμε συνεχώς ευελιξία, δημιουργικότητα και απεριόριστες δυνατότητες.

Ξεκινώντας 

Γείωση: 20-λεπτη ρουτίνα, για τον πρώτο μήνα γνωριμίας

Το Qi Gong είναι απλό, εύκολο στην εκμάθηση και μπορεί να γίνει από όλους, σε οποιαδήποτε ηλικία και επίπεδο φυσικής κατάστασης.

Ακόμα και λίγα λεπτά την ημέρα μπορεί γρήγορα να προσθέσει σημαντικές αλλαγές στο άγχος, τη διάθεση και τα επίπεδα ενέργειας.

Εάν είστε νέοι σε αυτές τις πρακτικές, σας συνιστούμε να δημιουργήσετε μια καθημερινή ρουτίνα αμέσως, χωρίς να χρησιμοποιείτε, πλέον, το επιχείρημα «δεν έχω καθόλου χρόνο».

Η Πρόσκληση για ένα μήνα της 20-λεπτης ρουτίνας είναι το ιδανικό μέρος για να ξεκινήσετε.

Θεραπεία & Μάθηση

Ήρθατε στο Τσι Γκονγκ για να εργαστείτε σε ένα συγκεκριμένο ζήτημα υγείας;

Ή, ίσως είστε έτοιμοι για νέες ρουτίνες και βαθύτερη μάθηση;

Τα προγράμματα Θεραπείας και Μάθησης παρέχουν το επόμενο βήμα. Γίνονται ομαδικά και ατομικά. Αναπνεύστε βαθιά κι επιλέξτε παρακάτω αυτό που σας ταιριάζει καλύτερα.

Συνάντηση 1η – Φθινόπωρο 2021

Νέος Κύκλος Διαλογισμών 2021-2022

 • κάθε Τετάρτη, 20:15 -21:30
 • Έναρξη Τετάρτη 6/10

Φίλες και φίλοι γεια σας,

Αυτή την χρονιά οι διαλογισμοί αλλάζουν πρόσωπο…Όσοι έχετε συμμετέχει στους ΗΥQ θεραπευτικούς διαλογισμούς μέχρι σήμερα, είχατε την δυνατότητα να εισέλθετε σε ένα ισχυρό πεδίο και να δεχθείτε θεραπεία. Σήμερα αυτό παίρνει μία νέα μορφή. Πατήστε στην επικεφαλίδα κι ενημερωθείτε…

 Μαθήματα σε Εξέλιξη

Είστε έτοιμοι για το επόμενο βήμα;

Φίλες και φίλοι, μπορείτε να συμμετέχετε στης Χρυσής τα μαθήματα κάθε εβδομάδα, μία ή περισσότερες φορές. Η συμμετοχή σας στα διαδικτυακά μαθήματα  προσφέρει μια διαδρομή για συνεχή εκπαίδευση, όπου κι αν βρίσκεστε. Είναι ένας ισχυρός συνδυασμός πλάτους και βάθους, ο οποίος θα σας βοηθήσει να βελτιώσετε την πρακτική σας σε ένα εντελώς νέο επίπεδο.

Χαλαρώστε, ξετυλιχτείτε και αφήστε την Χρυσή Μπέρου να σας καθοδηγήσει σε ένα εντελώς νέο ταξίδι, ξανά και ξανά.

Συνάντηση 1η (ζωντανά στη φύση) – Φθινόπωρο 2021

09-10/10: Deep Connection – Lift Qi Up Pour Qi Down

Κατά τη διάρκεια αυτού του διήμερου στη φύση, θα…

 1. Εξαλείψτε τη σύγχυση σχετικά με το πόσο να εξασκηθείτε στο Qi Gong για να επωφεληθείτε περισσότερο
  2. Συνδεθείτε με μια συμπαγή κοινότητα ασκούμενων με την ίδια οπτική για το Τσι Γκονγκ
  3. Μάθετε μια απλή, αποτελεσματική και πρακτική μορφή του Qi Gong, που μπορείτε να εξασκηθείτε σε μόλις 20 λεπτά την ημέρα

Απλώς κάντε κλικ πάνω στην εκδήλωση, ενημερωθείτε και εγγραφείτε.

Στη συνέχεια θα έχετε τις εξής επιλογές:

α. Να ασκηθείτε σε ομάδα του lift qi up pour qi down μια φορά το μήνα, για να ενισχύσετε την καθημερινή σας πρακτική.

β. Να ενταχθείτε σε εβδομαδιαία μαθήματα και να εμβαθύνετε στο μέγιστο της πρακτικής σας, μέσα στη χρονιά. Δείτε στις παρακάτω πληροφορίες

Συνάντηση 2η  – Φθινόπωρο 2021

Μαθήματα Zhineng Qigong στο βουνό, Υμηττό

Aπό Οκτώβριο μέχρι Ιούλιο

Επιλέγοντας να βάλετε το Zhineng Qigong στη ζωή σας, προσφέρετε στον εαυτό σας ένα μεταμορφωτικό δώρο για την σωματική και πνευματική σας υγεία. Το Zhineng Qigong “θεραπεύει το σύνολο” δουλεύοντας με νοητικές, φυσικές και πνευματικές εκδηλώσεις ενέργειας για να απελευθερώσει και να μειώσει το άγχος, την ανισορροπία, την ασθένεια ή τον τραυματισμό.

Επομένως, εάν θέλετε να δώσετε τη δυνατότητα στον εαυτό σας να φτάσει σε μια κατάσταση με μεγαλύτερη ολιστική ευεξία και καλύτερη ποιότητα ζωής …

… θα θέλαμε να σας διδάξουμε πώς να το κάνετε, με το Zhineng Qigong

Ο καλύτερος τρόπος για να μάθετε είναι να ακολουθήσετε τα μαθήματα στη φύση δύο φορές τον μήνα και δύο φορές διαδικτυακά.

Σας περιμένουμε ζωντανά στη φύση:

 • κάθε  πρώτη Δευτέρα 16:00 – 17:15
 • κάθε πρώτη  Tετάρτη 09:30 – 10:45
 • Τα μαθήματα για την νέα σεζόν ξεκινούν από την Δευτέρα 04/10 στις 16:00 – 17:15!

Για να ενημερωθείτε και να εγγραφείτε, πατάτε πάνω στον τίτλο εκδήλωσης.

 

Συνάντηση 3η (διαδικτυακά) – Φθινόπωρο 2021

Εβδομαδιαία Μαθήματα Zhineng Qigong online

Σας περιμένουμε:

 • κάθε Τρίτη 17:30 – 19:00
 • κάθε Δευτέρα 19:15-20:30
 • κάθε Πέμπτη 10:00 – 11:15
 • Τα μαθήματα για την νέα σεζόν ξεκινούν από την Δευτέρα 04/10 στις 19:15 – 20:30

Απλώς κάντε κλικ πάνω στην εκδήλωση, ενημερωθείτε και εγγραφείτε.

Περισσότερα ακολουθούν…

Το Be Fluid εργάζεται για τη διεξαγωγή περισσότερων μαθημάτων γνωριμίας και άσκησης με το Qigong, βαθύτερης κατανόησης ατομικών συνεδριών κατά τη διάρκεια του 2021-2022. Καθώς o Dr Pang Ming είναι εν ζωή, το Zhineng Qigong συνεχίζει να εξελίσσεται.  Επομένως εξελίσσω, με τη σειρά μου, τα μαθήματα και τις ατομικές συνεδρίες για τις ανάγκες εκπαίδευσης υγείας και ευεξίας. Την χρονιά που μας πέρασε άνοιξε μια νέα δυνατότητα ένταξης του qigong σε ομάδες ψυχοθεραπευτών.

Μείνετε συντονισμένοι για πρόσθετες ενημερώσεις που θα έρθουν!

Παρακαλώ σημειώστε τα ακόλουθα: Άτομα με επιληψία ή σοβαρές νοητικές ασθένειες δεν μπορούν να συμμετέχουν στα μαθήματά μας. Διατηρούμε το δικαίωμα να αρνηθούμε σε άτομα το να συμμετέχουν σε μαθήματα, λόγω αδυναμίας να παρέχουμε τα απαραίτητα σε περίπτωση κρίσης. Για παιδιά κάτω των 15 χρόνων, απαιτείται η ταυτόχρονη συμμετοχή ενός γονιού ή άλλου συνοδού, για να μπει σε μάθημα.

Θέλουμε να γνωρίζετε:

Η δέσμευση στον εαυτό σας είναι ισχυρή!
Πολλοί άνθρωποι ανακαλύπτουν ότι αισθάνονται ένα κύμα ενέργειας απλώς κάνοντας εγγραφή και δημιουργώντας μια ισχυρή νέα δέσμευση για τον εαυτό τους. Είμαι διαθέσιμη για να σας υποστηρίξω σε όλη τη διαδρομή. Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μου μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ανά πάσα στιγμή με ερωτήσεις γράφοντας στο befluid@berou.gr.

Οι προθέσεις σας και τα αποτελέσματά σας. Στην παράδοση Ζhineng Qigong θα σας βοηθήσουμε να συνδεθείτε και να τονίσουμε τη βαθύτατη πρόθεσή σας. Ποια είναι η αληθινή, καθαρή πρόθεσή σας να συμμετάσχετε σε αυτό το πρόγραμμα; Η απάντησή σας, η αλήθεια σας φέρει μια συγκεκριμένη ενεργητική υπογραφή. Πρόκειται για την πρόθεση πέρα ​​από αυτό που κάνετε, που καθορίζει τα αποτελέσματα των ενεργειών σας. Πριν ξεκινήσετε αυτό το πρόγραμμα ή οποιοδήποτε πρόγραμμα ευεξίας, συμβουλευτείτε τον επαγγελματία υγείας σας. Το Zhineng Qigong  δεν προορίζεται να διαγνώσει, να θεραπεύσει ή να υποκαταστήσει την επαγγελματική ιατρική συμβουλή.

Πολιτικές ακύρωσης. Αν πρέπει να ακυρώσετε, παρακαλούμε να γνωρίζετε ότι δεν χορηγούμε τις επιστροφές για οποιονδήποτε λόγο. Ωστόσο, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα κεφάλαια που καταβάλατε, για να παρακολουθήσετε ένα μελλοντικό πρόγραμμα της επιλογής σας (Zhineng Qigong ή Qi Healing ή Συνεδριών Συμπαντικής ενέργειας), μέσα σε 12 μήνες από την ημερομηνία ακύρωσης. Αν το Be Fluid ακυρώσει αυτό το πρόγραμμα, θα λάβετε ειδοποίηση το νωρίτερο σε 2 εβδομάδες, και δίδεται πλήρης επιστροφή. Δεν είμαστε υπεύθυνοι για το κόστος οποιωνδήποτε άλλων δαπανών ακύρωσης μπορεί να υποστείτε, ως μη επιστρεπτέες.

Μετά τιμής,
Χρυσή Μπέρου

Facilitator of Cosmic Energy

HYQ & YYT Healer

Zhineng Qigong Instructor

+30 210 6513681, 6936 684868

Go to Top