Εβδομαδιαία Μαθήματα Zhineng Qigong στο Be Fluid

Aπό Οκτώβριο μέχρι Ιούλιο

Επιλέγοντας να βάλετε το Zhineng Qigong στη ζωή σας, προσφέρετε στον εαυτό σας ένα μεταμορφωτικό δώρο για την σωματική και πνευματική σας υγεία. Το Zhineng Qigong “θεραπεύει το σύνολο” δουλεύοντας με νοητικές, φυσικές και πνευματικές εκδηλώσεις ενέργειας για να απελευθερώσει και να μειώσει το άγχος, την ανισορροπία, την ασθένεια ή τον τραυματισμό.

Επιστημονικές μελέτες και επισκοπήσεις αποδεικτικών στοιχείων από πολλούς αξιόλογους οργανισμούς, όπως η Ιατρική Σχολή του Χάρβαρντ και η Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Tufts, επιβεβαίωσαν ότι οι πρακτικές ενοποιητικής ενέργειας όπως το Qigong έχουν μετρήσιμα θετικά αποτελέσματα σε ένα τεράστιο φάσμα προκλήσεων για την υγεία, όπως:

>> Μείωση της φλεγμονής

>> Βελτίωση της διανοητικής σαφήνειας

>> Αναστολή της ανάπτυξης του καρκίνου

>> Eπίδραση της γονιδιακής έκφρασης

>> Τροποποίηση ανοσοαποκρίσεων

>> Χαλαρώνει την ένταση και τις δονήσεις των μυών

>> Βελτίωση ισορροπίας, συντονισμού και στάσης

>> Μείωση του πόνου και της κόπωσης

Αυτή η ολιστική προσέγγιση είναι ο λόγος που το Zhineng Qigong είναι αποτελεσματικό και υγιές για όλους, ακόμα και για άτομα με πολλαπλά, πολύπλοκα προβλήματα υγείας. Σας εξουσιοδοτεί να θεραπεύσετε ό, τι χρειάζεται να θεραπεύετε … ακόμη και πράγματα που δεν γνωρίζετε ακόμα, συνειδητά.

Επομένως, εάν θέλετε να δώσετε τη δυνατότητα στον εαυτό σας να φτάσει σε μια κατάσταση με μεγαλύτερη ολιστική ευεξία και καλύτερη ποιότητα ζωής …

… θα θέλαμε να σας διδάξουμε πώς να το κάνετε, με το Zhineng Qigong

Ο καλύτερος τρόπος για να μάθετε είναι να έρθετε στα εβδομαδιαία μας μαθήματα.

 

Σας περιμένουμε:

  • κάθε Δευτέρα 19:00 – 20:30
  • κάθε Τετάρτη  09:30 – 11:00
  • Τα μαθήματα για την νέα σεζόν ξεκινούν από την Δευτέρα 05/10 στις 9:30 – 11:00!

Be Fluid, Τερψιχόρης 6, Χολαργός

Μετρό  (Γραμμή 3): στάση Χολαργός + 20 λεπτά περπάτημα  ή  στάση Εθνική Άμυνα + λεωφορείο Νο 418

 

Πώς θα συμμετέχετε:

Μπορείτε να κλείσετε ένα μεμονωμένο μάθημα, είτε να ωφεληθείτε από το μηνιαίο πακέτο.

 

Συμμετοχή:

15 ευρώ/ μεμονωμένο μάθημα

50 ευρώ/ μηνιαία συμμετοχή

35 ευρώ/ μηνιαία συμμετοχή δεύτερου ατόμου της ίδιας οικογένειας

 

Πληροφορίες συμμετοχής:

Οι συμμετοχές καταβάλλονται την πρώτη εβδομάδα του μήνα, εφόσον είναι μηνιαίες και τα μεμονωμένα προκαταβάλλονται για να θεωρηθούν έγκυρα. Σε περίπτωση κράτησης θέσης σε μεμονωμένο και μη προσέλευσής σας τα χρήματα δεν επιστρέφονται. Περιορισμένος αριθμός συμμετεχόντων.

 

 

Ακολουθώντας την οκτάμηνη παρακολούθηση, ασκείστε, δια ζώσης, σε ομάδα λίγων ατόμων. Εκτός από εξαιρετικά οφέλη για την υγεία και τη συναισθηματική ισορροπία, έχετε πρόσβαση σε συναντήσεις στον Χολαργό (Τσάι με τη Χρυσή) για απορίες και ερωτήσεις. Επίσης, έχετε έκπτωση 10% σε συμμετοχή σας στα εργαστήρια ή σύντομα προγράμματα.