Η ταοϊστική σοφία λέει ότι η αλλαγή είναι μια φυσική διαδικασία.

Απλώς κοιτάξτε τον φυσικό κόσμο γύρω σας: όλα αλλάζουν αβίαστα. Όλα ρέουν, το ένα πράγμα προς στο άλλο. Αλλά γιατί οι άνθρωποι δυσκολεύονται τόσο πολύ να αποδεχτούν την αλλαγή; Είναι πιο απλό να αποδεχτείς το status quo;

Κανείς δεν θα εκπλαγεί αν φύτεψε σπόρους ντομάτας και φυτρώσανε ζουμερές, κόκκινες ντομάτες. Αλλά μερικές φορές, φυτεύουμε ντομάτες και περιμένουμε να δούμε κουνουπίδι.

Αναρωτηθείτε λοιπόν: Τι θέλετε πραγματικά στη ζωή;

Τι κάνει ΕΣΕΝΑ χαρούμενο/η;

Η ζωή σας προορίζεται να είναι ευτυχισμένη. Είστε εδώ στη Γη για να εκπληρώσετε τον πραγματικό σας σκοπό. Εάν ξοδεύετε το μεγαλύτερο μέρος της ημέρας δουλεύοντας, και εκτός από ένα μισθό, δεν αισθάνεστε πραγματικά καμία πληρότητα, σταματήστε και αξιολογήστε τη ζωή σας.

Τι αλλαγές μπορείτε να κάνετε ώστε η δουλειά σας να είναι πιο ευτυχισμένη;

Τι μπορείτε να κάνετε εκτός δουλειάς που θα σας κάνει να νιώθετε ανανεωμένοι και χαρούμενοι;

Εάν θέλετε περισσότερη χαρά ή ειρήνη στη ζωή σας, πρέπει να σπείρετε αυτούς τους τύπους σπόρων. Αυτό μπορεί να σημαίνει ότι επιλέγετε να αφιερώνετε περισσότερο χρόνο κάνοντας πράγματα που σας κάνουν πραγματικά ευτυχισμένους ή να είστε με άτομα που ενσωματώνουν την αλλαγή που θέλετε για τον εαυτό σας. Θυμηθείτε, στο βαθύτερο επίπεδο της πραγματικότητας, δημιουργούμε αυτό που βιώνουμε.

Επεκτείνετε τον εαυτό σας!

Βάζεις τον εαυτό σου πρώτο;

Μάθετε να λέτε όχι μια στο τόσο και βρείτε χρόνο για το πιο σημαντικό άτομο στη ζωή σας—εσένα!

Συνδεθείτε με τα εσωτερικά σας δώρα: Όταν αλλάζετε τις πεποιθήσεις σας, ανοίγετε τον εαυτό σας στο να ζήσετε τη ζωή μέσα από έναν πολύ πληρέστερο φακό.

Μόλις αλλάξει η πεποίθησή σας, ο σκοπός θα αλλάξει.

Κρατάς το κλειδί!

 

“Απόσπασμα από την Σοφία του Qigong”