Πολλοί άνθρωποι σκέφτονται πρώτα να μάθουν το Qigong, επειδή αναζητούν ανακούφιση από την ταλαιπωρία και την ασθένεια, περισσότερη σύνδεση και ακινησία, μαζί με νέα επίπεδα θεραπείας και ευεξίας.

Το Zhineng Qigong σάς δίνει ένα νέο βάθος αντίληψης και κατανόησης, στο οποίο ξυπνάτε ξανά στην ενεργητική διασύνδεση όλης της ύπαρξης που περιλαμβάνει τη δική σας θεραπεία και ολότητα. Σας δίνει τη δυνατότητα να ενσωματώσετε βαθιά ακινησία και σκοπό εν μέσω του χάους και της πολυπλοκότητας.

Αλλά δεν είναι μόνο αυτό…

Οι συγκεκριμένες τεχνικές και μέθοδοι που χρησιμοποιούμε για να προχωρήσουμε στο μονοπάτι της Κυριαρχίας της Ζωής περιλαμβάνουν την ενεργοποίηση και την καλλιέργεια και άλλων ιδιοτήτων – ιδιότητες που αναζητούν ενεργά πολύ λιγότεροι άνθρωποι, αλλά είναι εξίσου σημαντικές!

Τρεις από τις “άλλες” βασικές ιδιότητες της Κυριαρχίας της Ζωής είναι

η δέσμευση, η ανθεκτικότητα και η συμβολή.

 

Επιτρέψτε μου να εξηγήσω ….

Δέσμευση σημαίνει αφιέρωση του εαυτού σας όχι σε μια στιγμή, αλλά σε μια ζωή. Μέσω της αληθινής δέσμευσης, κερδίζετε την ηρεμία και τη γείωση για να εργαστείτε επίμονα προς έναν μεγαλύτερο στόχο από την άμεση ικανοποίηση.

Η ανθεκτικότητα σημαίνει μάθηση να ενσωματώνετε τη γνώση ότι όλα τα πράγματα αλλάζουν και ότι θα εκπληρώσετε το υψηλότερο δυναμικό σας ευθυγραμμίζοντας τις ενέργειές σας με την πρόθεσή σας και τον σκοπό της ζωής σας, ανεξάρτητα από τις προκλήσεις που έρχονται στο δρόμο σας.

Η συνεισφορά σημαίνει ότι μαθαίνετε να βιώνετε αφθονία χωρίς φόβο, έτσι ώστε να μπορείτε να μοιράζεστε τα μοναδικά δώρα, την ενέργεια και τους πόρους σας ελεύθερα για να κάνετε τον κόσμο ένα καλύτερο μέρος. Η συμβολή σας είναι απαραίτητη για το σύνολο.

Χωρίς δέσμευση, ανθεκτικότητα και συμβολή, η αίσθηση ευεξίας, σύνδεσης και ηρεμίας σας οδηγεί μόνο στο δρόμο προς μια ικανοποιητική εμπειρία της ζωής σας.

Ωστόσο, όταν καλλιεργείτε όλα αυτά τα πράγματα μαζί, αναπτύσσετε μια βαθιά αίσθηση του να γνωρίζετε ό,τι θα μετατρέψει την πραγματικότητά σας:

Από μια λίστα με υποχρεώσεις, οικονομικές πιέσεις, συγκρούσεις και ανησυχίες – σε μια ηρεμία και σκοπό.
Από έναν φόβο και πόνο – σε ένα θάρρος και συμπόνια.
Από μια αποσύνδεση – σε μια ενσώματη σοφία και απεριόριστη ενέργεια.

Με λίγα λόγια, μετατοπίζετε την εμπειρία της ζωής σας από ένα παιχνίδι είτε / ή, πάνω / κάτω, νικητών και ηττημένων, σε μια διασκεδαστική περιπέτεια χωρίς κάρτα αποτελεσμάτων, καθώς αρχίζετε να χορεύετε μέσα στον ιστό της ζωής και ζείτε σε ένα παράδειγμα του Haola – όλα είναι καλά και γίνονται καλύτερα!

Η εκμάθηση της ενσωμάτωσης αυτής της διευρυμένης κατανόησης με βιώσιμο τρόπο είναι ο λόγος για τον οποίο ελπίζω να συμμετάσχετε μαζί μας στο νεότερο διαδικτυακό μας πρόγραμμα, το οποίο ξεκινά σε λίγες μέρες –  την  Τρίτη 12 Ιανουαρίου 2021.

 

~ Αποσπάσματα από τη Σοφία του Τσιγκόγκ

Μετάφραση: Xρυσή Μπέρου