Συχνά επαναλαμβάνω μια φράση: Μια είναι η αλήθεια, οι εκφράσεις της άπειρες.

Καθώς αναζητώ την αλήθεια μου ή καλύτερα την έκφραση της αλήθειας μου, μελετώ, ερευνώ,αμφισβητώ…

 

Παρακάτω παραθέτω απόσπασμα από το βιβλίο της B.A.Brennan “Χέρια όλο Φως”,καθώς και απόσπασμα από τη διδασκαλία του Dr.Pan Ming, ιδρυτή του Zhineng Qigong.

O καθένας ανέπτυξε τη δική του θεωρία, μέσω της οποίας διέδωσαν το Φως στην Οικουμένη. Αυτές οι θεωρίες συγκλίνουν. Και οι δύο έχουν καθοδηγήσει τα βήματά μου στους χώρους της Eνεργειακής Διευκόλυνσης και του Ζhineng Qigong.

 

…Ο τρόπος ζωής αλλάζει προς μια φυσική ροή ανταλλαγής ενέργειας και μετασχηματισμού με το Σύμπαν. Αρχίζουμε να βλέπουμε τον εαυτό μας ως μοναδική όψη του σύμπαντος, τέλεια ενσωματωμένοι στο Όλον.

Το ενεργειακό μας σύστημα θεωρείται ως σύστημα μετασχηματισμού ενέργειας που εισάγει εντός του ενέργεια από το περιβάλλον, της μειώνει την ένταση, τη μετασχηματίζει και μετά την ανασυνθέτει και την ξαποστέλλει στο Σύμπαν, σε μια ανώτερη πνευματική κατάσταση. Επομένως είμαστε ζωντανά συστήματα μετατροπής. Δεδομένου ότι η ενέργεια που μετασχηματίζουμε έχει συνειδητότητα, μετασχηματίζουμε συνειδητότητα.

Αληθινά,….πνευματοποιούμε την ύλη.

(ΧΕΡΙΑ ΟΛΟ ΦΩΣ-Barbara Ann Brennan)

 

... Βάλε τη πρόθεση στη ζωή σου, είναι το θεμέλιο για να ανοίξεις τη πόρτα της ενεργεακής πηγής της ζωής, Είναι το θεμέλιο, για να βρεις ειρήνη, χαρά, αγάπη, αρμονία, σθένος και σοφία! Η πρόθεση της ζωής δημιουργείται και στέλνεται ταυτόχρονα την ίδια στιγμή. Το Qi της ζωής ακολουθεί αυτομάτως την εντολή της πρόθεσης, την μετασχηματίζει, την ωριμάζει, εκδηλώνεται η διαδικασία και το αποτέλεσμα της πρόθεσης. Η πρόθεση έχει πραγματοποιηθεί με επιτυχία.
( ZHINENG QIGONG )
Στέκομαι στα πόδια μου,τα ριζώνω βαθιά μέσα στη Γη. Υψώνω το κεφάλι , αγγίζω τον Ουρανό. Χαλαρώνω, παρατηρώ την ανάσα μου. Θέτω την πρόθεσή μου, για τη μέρα μου, για τη ζωή μου, για την υγεία μου. Χρησιμοποιώ το νου μου, να παρακινήσει την ενέργεια. Συνδυάζω την κίνηση “ανοίγω-κλείνω” με οραματισμούς του συνειδητού νου,του παρόντος νου. Παρακινεί την εσωτερική μου ενέργεια, να  βγει προς τα έξω, να ενωθεί με την εξωτερική, τη μεγάλη αποθήκη της Φύσης, με την αστείρευτη αποθήκη του Σύμπαντος. Ο νους την απορροφά μέσα στο σώμα μου, μέχρι το τελευταίο κύτταρο. Ενέργεια, νους, ένα με το σώμα. Κάθε φορά που εισάγω εξωτερική ενέργεια, την ενοποιώ με την εσωτερική, την ανασυνθέτω, την απελευθερώνω στο Σύμπαν κι εκεί τη μετασχηματίζω. Τη μετασχηματίζω σε μια ανώτερη πνευματική κατάσταση.
Μ΄αυτόν τον τρόπο η ανθρώπινη και κοσμική σύνδεση (Hun Yuan Qi στο Ζhineng Qigong ) είναι ανεμπόδιστη και βελτιώνει την ικανότητα ευαισθησίας του ανθρώπινου κορμιού. Είναι ο τρόπος πρακτικής του πρώτου επιπέδου του Zhineng Qigong (Ζίνενγκ Τσιγκόγκ).
Είμαστε ενεργειακές προβολές στη τρίτη διάσταση. Ωστόσο, τώρα αλλάζουμε τον τρόπο ζωής μας, αφήνοντας, φυσικά, τη ροή της ενέργειάς μας να ανταλλάσεται και να μετασχηματίζεται  με το Σύμπαν. Θέτουμε την πρόθεσή μας σε ό, τι κάνουμε κι  επιτρέπουμε στην ενέργεια της ζωής να την ωριμάσει και  να τη μετασχηματίσει.Έτσι υλοποιούμε με επιτυχία.
Μετά τιμής,
Χρυσή Μπέρου
Αυτές οι πληροφορίες δημιουργήθηκαν για να κυκλοφορούν και διανέμονται ελεύθερα, αρκεί να περιλαμβάνουν τις λέξεις “Copyright υλικού © Χρυσή Μπέρου, www.berou.gr