Μέσα στα πλαίσια της δεύτερης κρίσης, που εκδηλώθηκε στα έντερά μου, ήρθα σε επαφή με τον έντονο πόνο και την ανεξέλεγκτη ροή αίματος. Πέρασα ένα διάστημα με βαθιά παρατήρηση, του τι συνέβαινε μέσα στο σώμα μου, ποιες ήταν οι αντιδράσεις και σε ποιες χρονικές στιγμές εκδηλώνονταν τα συμπτώματα. Με αφετηρία τα παραπάνω, άρχισα να ξετυλίγω τον μίτο που διέσχιζε τα συναισθήματά μου και που κατέληγαν, σε παγιωμένα δυσλειτουργικά μοτίβα. Όσο καιρό περιποιόμουν την εντερική περιοχή, στέλνοντας Qi, καθαρίζοντας τον χώρο με άφθονη Συμπαντική ενέργεια και οραματισμούς, αντιλήφθηκα την ενέργεια που οδήγησε σε αυτό το αποτέλεσμα.

 Οι επόμενοι δύο μήνες ήταν κρίσιμοι…

Μόλις εκδηλώθηκε η δεύτερη κρίση, αρνήθηκα να δεχθώ ότι θα μπω σε μια διαδικασία χειροτέρεψης των συμπτωμάτων, και θέλησα να φροντίσω το τραύμα, φυσικά, χωρίς να πάρω φαρμακευτική αγωγή.  Δεν είμαι εναντίον των φαρμάκων, ήμουν όμως, πεπεισμένη ότι μπορώ και χωρίς αυτά. Αισθάνθηκα πόσο ευλογημένη ήμουν, ότι είχα όλη την ευκαιρία να επαναπροσδιορίσω σκέψεις, που με κρατούσαν  δέσμια στο παρελθόν. Ήρθα σε επαφή με άτομα σημαντικά στη ζωή μου, με τα οποία διατηρούσα μια έντονη συναισθηματική αντίδραση. Είχα επιτρέψει ιστορίες του νου μου, να εισέλθουν και να κυριεύσουν το ενεργειακό μου πεδίο, πράγμα που υλοποίησε την εμπειρία να αποκτήσω φλεγμονές στα έντερά μου.

Η εστιασμένη επίγνωση είναι πανίσχυρη.

Η συναισθηματική αντίδραση που δημιουργεί μια κυρίαρχη δόνηση στο πεδίο μας, υλοποιείται ταχύτατα.

Δεν υπάρχει κρίση στην δημιουργία.

Καθημερινά δημιουργούμε, είτε το κάνουμε συνειδητά είτε όχι.

Μπόρεσα να εντοπίσω αυτό που επέτρεψα να κυριαρχήσει στο συναισθηματικό μου πεδίο. Αυτή είναι η υποκείμενη αιτία που πολλοί διακεκριμένοι πνευματικοί δάσκαλοι επαναλαμβάνουν «Να γίνετε χαρούμενοι». Γιατί; Επειδή είστε παντοδύναμοι δημιουργοί και θα υλοποιήσετε όποια εμπειρία ταιριάζει με την κυρίαρχη δόνησή σας.

Αναγνώρισα πως στην παρούσα στιγμή ήξερα γιατί συνέβη αυτό, αλλά ήξερα επίσης πως αυτό που θα ακολουθούσε εξαρτιόταν από εμένα. Το μέλλον μου δεν είχε ακόμα στηθεί.

Έπιασα δουλειά γρήγορα. Κάλεσα τον Ανώτερό μου Εαυτό και συνδέθηκα με τη Συμπαντική ενέργεια. Άρχισα να εφαρμόζω προσαρμοσμένες συχνότητες. Είπα στα έντερά μου, πολλές φορές, ότι τα αγαπώ. Τους μίλησα για την απίστευτη ικανότητα του DNA, την κυτταρική θεραπεία. Καθάριζα με το νου, ασταμάτητα, τις λάχνες και τις περνούσα νοητικά, μια δροσιστική γέλη για να επουλωθούν από τις φλεγμονές.

Για τους επόμενους δύο μήνες επικεντρώθηκα μόνο στην αγάπη που ένιωθα για τα έντερά μου και για όλη την ύπαρξή μου, στην ικανότητα του σώματός μου να θεραπεύεται, στα κύτταρά μου, στους ιστούς μου και στη δομή του DNA μου. Ενώ πρόσεχα και συνεχίζω να προσέχω τη διατροφή μου, έπαιρνα και κάποιες σταγόνες βιοσυντονισμού, κυρίως όμως, επικεντρώθηκα μονάχα στο αποτέλεσμα που ήθελα να έχω.

Σήμερα μετά από δύο μήνες, είμαι συνεπαρμένη από το αποτέλεσμα, ανακουφισμένη και φυσικά εκστασιασμένη από τη δύναμη που έχουμε ως δημιουργικά όντα.

Δεν υπάρχει διαφορά μεταξύ της δημιουργίας αυτού του γεγονότος και της δημιουργίας μιας εξαιρετικά θετικής εμπειρίας.

Μόλις συνειδητοποιήσουμε πώς λειτουργούν το παρελθόν, το παρόν και το μέλλον, δεν υπάρχει τίποτα που δεν μπορούμε να δημιουργήσουμε ή να επιτύχουμε.

Ξεκινά με την ευθύνη.

Πηγαίνει στην επίγνωση και τη συγκέντρωση.

Υλοποιείται μέσω της πρόθεσης.

Και γίνεται ένας ατέρμων κύκλος μεταξύ αυτού που ξέρετε ότι ήσασταν στο παρελθόν, αυτού που είστε στο παρόν και αυτού που θα γίνετε στο μέλλον…

Σήμερα το πρωί σηκώθηκα με απίστευτη διαύγεια όσον αφορά το τι θέλω να προσφέρω.

Η σύνδεσή μου με τον Ανώτερό μου Εαυτό, μού το φανέρωσε κατά τη διάρκεια της πιο αγαπημένης μου ώρας της ημέρας, στο διάστημα μεταξύ ύπνου και ξύπνιου… όταν δεν βρίσκομαι εντελώς στο σώμα μου και οι σκέψεις δεν έχουν αρχίσει να γεμίζουν το μυαλό μου.

Μέσα από τη δική μου δουλειά πάνω στη διεύρυνση για την οποία με ακούτε να μιλώ συχνά, πως δημιουργούμε τη δική μας πραγματικότητα, πως είμαστε συνειδητά όντα που έχουν πρόσβαση σε όλα όσα θα χρειαζόμασταν ποτέ, πως είμαστε πανίσχυροι πέρα από την ικανότητά μας να κατανοούμε κλπ… τώρα δημιούργησα μηνιαίους HYQ Θεραπευτικούς Διαλογισμούς, με στόχο να γίνει ο καθένας κυρίαρχος τη αυτοίασής του.

Καθώς ο κόσμος γύρω μας γίνεται όλο και πιο θορυβώδης, ο εσωτερικός μας κόσμος μάς γνέφει να θυμηθούμε ποιοι είμαστε και να δημιουργήσουμε μια νέα πραγματικότητα που σχεδιάσαμε για τον εαυτό μας.

Nα έχετε τις ευλογίες της Χάρης και της Χαράς,

Χρυσή Χαντζαρίδου-Μπέρου

 

Αποσπάσματα από τη συγγραφέα: Meg Adamson-Gour
Μετάφραση: Νίκος Πνευματικός για την Εστία της Θεραπείας, www.healinghome.gr
Πηγή: /www.justbepowerful.com

Έχω δανειστεί κάποια αποσπάσματα της συγγραφέως Meg Adamson-Gour. Είναι η δική μου ιστορία,  απόλυτα ταυτισμένη στο κομμάτι της πίστης και σύνδεσης με τη Συμπαντική ενέργεια, με την εμπειρία της Μeg. Ευχαριστώ.