Έχει ζωτική σημασία να αναγνωριστεί η δύναμη μιας σκέψης.

Οι σκέψεις είναι πληροφορίες. Οι πληροφορίες κινητοποιούν το Qi, το οποίο μπορεί να θεωρηθεί ως ενέργεια. Το Qi γίνεται ύλη.

Απλό παράδειγμα: Έχω μια σκέψη – «Πάω να πάρω ένα ποτήρι νερό».

Αυτές είναι οι πληροφορίες σχεδίου. Το σώμα μου ακολουθεί την εντολή της σκέψης μου. Σηκώνομαι, πηγαίνω στο ντουλάπι, παίρνω, φυσικά, ένα ποτήρι και το γεμίζω με νερό. Πίνω. Δεν ακούγεται τόσο συναρπαστικό – φαίνεται φυσιολογικό και προφανές. Έχω πλήρη προσδοκία ότι θα πιω ένα ποτήρι νερό. Δεν το αμφισβητώ, δεν φοβάμαι. Δεν ρωτάω αν μου αξίζει. Απλά το κάνω. Αν δεν υπάρχει νερό, κινητοποιώ περισσότερο Qi για να δημιουργήσω το τελικό αποτέλεσμα. Βρίσκω νερό (προσωπικά δεν έχω φίλτρο νερού) – Πάω στο κατάστημα, ρωτώ τον γείτονά μου. Δεν υπάρχει αμφιβολία στο μυαλό μου ότι συμβαίνει.

Στη ζωή, κάθε σκέψη είναι ένα σχέδιο. Κάθε σκέψη έχει άμεση εξουσία πάνω στο Qi.

Ας το θέσουμε απλά: Οι πληροφορίες κινητοποιούν το Qi και γίνονται ύλη. Η ύλη διαλύεται στο Qi και είναι πληροφορία.

 

Παράδειγμα 2: Ψάχνω για δουλειά. Θέλω τη δουλειά.

Ωστόσο, φοβάμαι, έχω αμφιβολία, έχω φόβο. Σκέφτομαι, επίσης, ότι δεν θέλω να είμαι δεσμευμένος και να πρέπει να δουλεύω πολλές ώρες. Κάθε σκέψη είναι ένα νέο σχέδιο. Δεν προετοιμάζομαι για τη συνέντευξη, είμαι πολύ νευρικός επειδή οι σκέψεις μου για την επιθυμία αναμιγνύονται με φόβο και αμφιβολία. Μπορώ να πάρω τη δουλειά, ίσως όχι. Έχασα τη δύναμη της συγκεντρωμένης σκέψης, ενός σχεδίου και δημιούργησα πολλά σχέδια, έτσι άφησα το τελικό αποτέλεσμα σαν εικασία για το ποιο σχέδιο θα εκδηλωθεί. Περισσότερη αμφιβολία, περισσότερος φόβος.

Παράδειγμα 3: Ξυπνάω κάθε πρωί και σκέφτομαι «είμαι άρρωστος. Έχω……».

Αυτή η πληροφορία είναι το σχέδιο. Δίνετε εντολή στο σώμα σας μέσα από αυτή την πληροφορία. Το σώμα σας συνεχίζει να εκδηλώνεται με αυτό τον τρόπο. Το μυαλό που δημιουργεί τη σκέψη ξεχνά ότι είναι ο διοικητής και αντίθετα απλά ακούει το σώμα, το σώμα τότε συνεχίζει να ανατροφοδοτεί το ίδιο σχέδιο. Το μυαλό το ενισχύει λέγοντας: “Βλέπετε, ΕΙΜΑΙ ΑΡΡΩΣΤΟΣ. Έχω ……. “.

Η πρόσκλησή μου προς όσους ασχολούνται με τις προκλήσεις είναι να θυμηθούμε τη δύναμη του νου, που παράγει σκέψεις.

Ναι, μπορεί να είσαι άρρωστος, αλλά αυτό είναι και η παρελθούσα πληροφορία.

Μπορείτε να εξερευνήσετε, να πειραματιστείτε με την νέα σκέψη. Κανένας δεν μπορεί να το κάνει αυτό για εσάς, παρά μόνο εσείς. Εάν παρατηρήσετε μια σκέψη σχετικά με την κατάστασή σας, ακολουθήστε την με το “Είμαι καλά. Είμαι υγιής ».

Εάν διαβάζετε αυτό το κείμενο, είστε στην πραγματικότητα σε καλή κατάσταση υγείας, μερικοί δεν έχουν αυτή την πολυτέλεια, η υγεία, μέσα από την ίδια, είναι μια κατάσταση του νου, είναι μια αντίληψη.

Για όλα τα κύτταρα, που αντιμετωπίζουν προκλήσεις, υπάρχουν τρισεκατομμύρια περισσότερα που λειτουργούν ΤΕΛΕΙΑ.

Τελειώνω με αυτό:

Αφού δηλώσετε τη σκέψη με το νέο σας σχέδιο για την υγεία, ενεργήστε επ ‘αυτού. Κινήστε το μέρος του σώματός σας περισσότερο, αισθανθείτε την αίσθηση που παράγει το σώμα σας όταν λέτε στον εαυτό σας ότι είστε καλά. Δώστε μεγαλύτερη προσοχή στην περιοχή του σώματος με εκδήλωση ευγνωμοσύνης, συνεχίστε να στέλνετε καλές πληροφορίες.

 

” Κομμάτια από τη Σοφία του Τσιγκόγκ”- Χρυσή Μπέρου