Φίλες και φίλοι γεια σας!

 

Η πρακτική θεραπείας όπου μέσα από τους ήχους βοηθούμε τον καθαρισμό των πέντε οργάνων φυσικά, συναισθηματικά, νοητικά κι επιπλέον μπορούμε να μάθουμε να καλλιεργούμε τα παρακάτω «τρία κοσμήματα» – τα οποία μπορούν να μας βοηθήσουν να λάμψει το σώμα έντονα ακόμη και κατά τη διάρκεια των πιο δύσκολων περιόδων και να αξιοποιήσουμε τη δημιουργική ενέργεια για να υλοποιήσουμε την επιθυμία της καρδιάς μας.

 

Τα τρία κοσμήματα της ηχητικής θεραπείας

 

1. Συναισθηματική Μεταμόρφωση

Τα συναισθήματα είναι μια απίστευτα ισχυρή ενεργειακή δύναμη στην ανθρώπινη εμπειρία. Μπορούν να είναι θετικά και ωφέλιμα για την υγεία μας, τις σχέσεις μας και τη σταδιοδρομία μας. Και από την άλλη, μπορούν να είναι αρνητικά και να νικήσουν. Πολύ συχνά, μπορεί να αισθανθεί κανείς ότι το μυαλό μας είναι συγκλονισμένο από συγκινησιακά συναισθήματα που δεν μπορούμε να ελέγξουμε.
Ωστόσο, από την προοπτική Qigong, τα συναισθήματα δεν προέρχονται από το μυαλό ή τον εγκέφαλο (όπως συνήθως πιστεύεται στη Δύση), αλλά μάλλον θεωρούνται ως μια ενεργητική εμπειρία στα όργανα μας. Και όταν ενσωματώνετε ιερούς ήχους στην πρακτική σας, έχετε πρόσβαση στα βαθιά ενεργειακά μοτίβα εντός των οργάνων, εναρμονίζοντας τα και δημιουργώντας νέα, υγιή και σταθερά συναισθηματικά πρότυπα. Για παράδειγμα, ο ήχος που κάνουμε για τους νεφρούς μπορεί να μετατρέψει τη συγκίνηση του φόβου σε δύναμη και σαφήνεια στο μυαλό σας-εγκέφαλο σας … που στη συνέχεια βιώνεται ως εγρήγορση.

 

2. Η Ενέργεια της Δημιουργίας

Όλοι έχουν την ικανότητα να λαμβάνουν ενέργεια απευθείας από το ζωντανό σύμπαν. Όσο περισσότερο θα έχουμε πρόσβαση στην ενέργεια της δημιουργίας (Primordial Hun Yuan Qi), τόσο πιο απτή και διαθέσιμη γίνεται.

Τα σώματά μας είναι ήδη σε θέση να λάβουν αυτή την ενέργεια άμεσα … πέρα ​​από το νευρικό σύστημα, πέρα ​​από τις πέντε αισθήσεις μας. Μπορούμε να εκπαιδεύσουμε τους εαυτούς μας χρησιμοποιώντας το συνειδητό μυαλό μας, για να συνδεθούμε με τη συχνότητα αυτής της ενέργειας. Αυτή είναι η διάσταση της συνείδησης της πρακτικής Qigong.
Με πρακτικές θεραπείας ήχου, το συνειδητό μυαλό σας αναγνωρίζει συνεχώς και αγκαλιάζει όλες τις αισθήσεις και όλα τα συναισθήματα της ενέργειας μέσα σας, χωρίς καμία αντίσταση, χωρίς ετικέτες και χωρίς περιοριστικές ιστορίες.

 

3. Η επιθυμία της καρδιάς
Στο Zhineng Qigong (το Τσιγκόγκ που θεραπεύει με Σοφία), η επιθυμία της καρδιάς εκδηλώνεται με τη συνεχή ευθυγράμμιση με τον βαθύτερο σκοπό μας. Και όταν η καθαρή μας ενέργεια ρέει ελεύθερα – μέσω πρακτικών όπως η ηχητική θεραπεία – η επιθυμία της καρδιάς μας πραγματοποιείται αυθόρμητα.
Η σύνδεση με τη βαθύτερη επιθυμία της καρδιάς μας είναι ένα βασικό βήμα για την επούλωση των οργάνων και των κυττάρων του φυσικού σώματος. Είναι ένα βασικό βήμα για την υγεία και την ευτυχία του συναισθηματικού, νοητικού και πνευματικού μας σώματος. Είναι ένα βασικό βήμα για την αξιοποίηση του μεγαλύτερου δυναμικού μας, του θεϊκού μας σχεδίου, που μας επιτρέπει να κάνουμε τη μεγαλύτερη συμβολή μας στην ανθρωπότητα.

Μια πρόσκληση για ανακάλυψη

 

Hμερομηνίες

Κυριακή 2 Φεβρουαρίου 2020 (ολοκληρώθηκε)

Κυριακή 8 Μαρτίου 2020

Κυριακή 5 Απριλίου 2020

Κυριακή 10 Μαΐου 2020

Κυριακή 7 Ιουνίου 2020

Ώρα: 18:00-19:30

Χώρος: Be Fluid, Τερψιχόρης 6, Χολαργός

Συμμετοχή: 15 ευρώ

Δηλώσεις συμμετοχής για την πρώτη συνάντηση ως τις 27/1.

Επειδή ο χώρος δέχεται συγκεκριμένο αριθμό συμμετεχόντων, δεσμευθείτε με την συμμετοχή σας ή φροντίστε να ενημερώσετε έγκαιρα σε περίπτωση ακύρωσης, παραχωρώντας την θέση σας σε άλλον ενδιαφερόμενο. Δεν υπάρχει χρέωση σε περίπτωση ακύρωσης ως δύο μέρες πριν.

Για δηλώσεις επικοινωνείτε με την Χρυσή Μπέρου

210 6513681, 6936684868

www.berou.gr, fb: Be Fluid