Σάββατο 12 Μαΐου 2018

Aγαπώ το Τσιγκόγκ της Σοφίας

Αγαπώ την παρέα

Αγαπώ τις εκδρομές

Αγαπώ την οικογένεια.

Εσείς;

 

Θα ήθελα να σας προσκαλέσω το Σάββατο 12 Μαΐου 2018 να οργανώσουμε μια μονοήμερη εκδρομή, όπου θα συνδέσουμε τα παραπάνω.

Αφορά σε όλους τους ασκούμενους στο Τσιγκόγκ της Σοφίας, ενεργούς ή μη.

Είναι ευκαιρία να γιορτάσουμε την άφιξη του Μάη, ασκούμενοι σε ένα ολάνθιστο λιβάδι, κοντά στον Κιθαιρώνα και στη συνέχεια να διασχίσουμε, οδικώς, το βουνό για να απολαύσουμε την πανοραμική θέα του Κορινθιακού κόλπου. Θα καταλήξουμε στην θάλασσα, στην Ψάθα, όπου η Εύη που διατηρεί μια εξαιρετική ψαροταβέρνα (Σακελλάρης), με καλοψημένα ψάρια και σπιτικές λιχουδιές, θα ευχαριστήσει τις γευστικές απαιτήσεις του καθενός.

Η απόσταση είναι σχεδόν μια ώρα έξω από την Αθήνα… Μπορούμε να συναντηθούμε έξω από το Be Fluid, στον Χολαργό, θα μοιραστούμε θέσεις σε αμάξια και τα έξοδα μετακίνησης, αττικής οδού και βενζίνης… Ο καθένας επιλέγει το γεύμα και το κόστος της αρεσκείας του στην ψαροταβέρνα.

Μια και ο καιρός θα έχει ανοίξει, φέρνετε μαζί σας καπέλο και αντιηλιακό, έχετε και ένα μπουκάλι νερό…

Ιδανικά θα ήταν ωραίο να ασκηθούμε νωρίς το πρωί… ωστόσο, θα ξεκινήσουμε στις δέκα (10:00πμ) από τον Χολαργό,Τερψιχόρης 6 και Κουντουριώτου. Να είστε στην ώρα σας.

Η συμμετοχή σας στην άσκηση Zhineng Qigong εκείνη την ημέρα είναι δωρεάν.

Όσοι ενδιαφέρεστε για την εκδρομή, δηλώστε την συμμετοχή σας έγκαιρα, για να μπορέσουμε να την οργανώσουμε όσο γίνεται καλύτερα και ως προς την μετακίνηση, αλλά και ως προς την κράτηση τραπεζιού, μια και η ψαροταβέρνα είναι δημοφιλής… Όσοι δε, αγαπάτε να κολυμπάτε, πάρτε και κανένα μαγιό καλού-κακού…

Δηλώσεις συμμετοχής ως 28/04.

 

Να έχετε τις ευλογίες της Χάρης και της Χαράς!

Χρυσή Μπέρου