Φίλες και φίλοι υγιαίνετε!

Στα πλαίσια της ελεύθερης εισόδου σε μαθήματα Zhineng Qigong έχω την χαρά να σας αναγγείλω ότι κάθε Πανσέληνο, μέχρι την λήξη της ακαδημαϊκής χρονιάς 21-22, έχετε την ευκαιρία να συνασκούμαστε δωρεάν, με ή χωρίς καθοδήγηση. Ακολουθώντας την παράδοση που δημιούργησε ο ίδιος ο Δρ. Πανγκ Μινγκ βρισκόμαστε κάθε Πανσέληνο και  συνδεόμαστε με όλους τους ασκούμενους σε ένα ισχυρό ενεργειακό πεδίο κάτω από το δυνατό φως της Πανσελήνου.

Η πρόσκληση αφορά σε όλους τους μαθητές αυτής της χρονιάς, αλλά και των προηγούμενων.

 

Εξάσκηση στην Πανσέληνο 14/06, 22:30

 

Ελάτε μαζί μας και συγχωνευτείτε με την ενέργεια της Πανσελήνου. Πρώτα, ορίστε την πρόθεσή σας για υγεία και εσωτερική γαλήνη και μετά σταθείτε σε διαλογισμό κρατώντας τη στάση Holding Qi Field. Σταθείτε με τα πόδια ανοιχτά στο πλάτος των γοφών. Aπλώστε τα χέρια σας στο ύψος των ώμων. Κρατήστε χαλαρά τις παλάμες και στρέψτε τα δάχτυλά  σας το ένα προς το άλλο. Κλείστε τα μάτια σας και φανταστείτε ότι στέκεστε ανάμεσα στον ουρανό και τη γη. Αναπνέετε ελεύθερα, παρατηρώντας το LDT.

Σταθείτε στις 10:30 μ.μ.  όσο περισσότερο μπορείτε.

 

Αν για κάποιο λόγο, δεν θυμάστε τις οδηγίες της άσκησης επικοινωνήστε μαζί μου, στέλνοντας μέιλ για να σας τις στείλω εκτενέστερα.

 

Με εκτίμηση,

Χρυσή Χαντζαρίδου-Μπέρου

Facilitator of Cosmic Energy

HYQ &YYT Healer

Zhineng Qigong Instuctor

www.berou.gr, fb: Be Fluid

210 6513681, 6936684868