Οι γυναίκες είναι απίστευτα δυνατές. Μπορούν να δημιουργήσουν ζωή! Αλλά η δημιουργία ζωής είναι κάτι περισσότερο από το να γεννάς.

Πώς ορίζουμε τη ζωή;

Στην κινεζική ιατρική, το φυσικό, Universal Qi συνδυάζεται με το Qi της Γης για να δημιουργήσει έναν άνθρωπο. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ορισμό, είμαστε παιδιά των γονιών μας, αλλά και παιδιά του σύμπαντος. Οι γυναίκες είναι ικανές να δημιουργήσουν Universal παιδιά! Η φύση έχει δεχτεί και εμπιστευθεί τις γυναίκες να αναθρέψουν τα μωρά της. Αυτό είναι δυνατό. Η φροντίδα της ζωής είναι το πιο σημαντικό δώρο στην υγεία των γυναικών.

Είναι επίσης το κλειδί για να ξεκλειδώσετε τις δυνατότητές σας. Πολλοί άνθρωποι έχουν πρόβλημα να συλλάβουν και να κρατήσουν μια εγκυμοσύνη. Όλη η σοφία που είναι εγγενής στην ανατροφή της ζωής συνδέεται με την αγάπη, τη συνεργασία, την επεξεργασία της συνείδησης και τη δημιουργικότητα.

 

1. Αγάπη:

Χωρίς αγάπη, δεν υπάρχει ζωή. Υπάρχουν πολλά είδη αγάπης: η αγάπη της φύσης, η συμπαντική αγάπη, η ανθρώπινη αγάπη. Το βάθος της ζωής περιέχει την πληροφορία, την ευλογία και τη συνείδηση ​​της αγάπης.

2. Συνεργασία:

Για να ολοκληρώσετε μια εγκυμοσύνη, χρειάζεστε την πλήρη συνεργασία του ενεργητικού σας σώματος. Το ήπαρ πρέπει να συνεργάζεται με το αναπαραγωγικό σας σύστημα και το νεφρό σας. Αυτά τα ενεργειακά συστήματα πρέπει να επικοινωνούν και να συνεργάζονται όχι μόνο για να συλλάβουν, αλλά και για να κρατήσουν ένα μωρό μέχρι το τέλος του.

3. Επεξεργασία Συνείδησης:

Η εγκυμοσύνη είναι μια περίοδος επεξεργασίας. Το σώμα μιας γυναίκας πρέπει να ξέρει πώς να θρέψει και να μεταμορφώσει την ενεργειακή συνείδηση ​​στο μωρό. Όταν μια έγκυος μητέρα τρώει, το φαγητό μετατρέπεται σε μηνύματα που παραδίδονται στο μωρό. Το μωρό βασίζεται στη μητέρα. Εάν τα τρόφιμα τρώγονται με αγάπη, το μήνυμα που μεταδίδεται είναι μήνυμα υγείας και αγάπης. Για παράδειγμα, εάν μια μητέρα τρώει πολλά φιστίκια κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της, μέσω της αγάπης της επεξεργάζεται αυτή τη συνείδηση, ώστε το μωρό να μάθει να μην αναπτύσσει αλλεργία. Αυτή η συνείδηση ​​μεταφέρεται και σε άλλους τομείς. Η ακρόαση κλασικής μουσικής και η επίσκεψη σε όμορφα μέρη στέλνει αυτή τη συνείδηση ​​στο αγέννητο μωρό.

4. Δημιουργικότητα:

Επειδή το γυναικείο σώμα μπορεί να δημιουργήσει κάτι, αυτή η δημιουργικότητα είναι δημιουργικότητα ζωής. Από μέσα προς τα έξω, από το τίποτα γίνεται κάτι, από το αόρατο γίνεται ορατό. Μόλις μπορέσετε να μετατρέψετε το αόρατο σε ορατό, μπορείτε να εφαρμόσετε αυτή τη δύναμη σε οποιοδήποτε τομέα της ζωής. Η δημιουργία βασίζεται στην αγάπη.

 

Αυτοί οι τέσσερις τομείς κάνουν τις γυναίκες τόσο μοναδικές και τόσο δυνατές. Μπορείτε να δείτε την αγάπη; Δείτε τα φυσικά σας χαρακτηριστικά και συγκρίνετε τα με τους γονείς σας. Μπορείτε να συνδεθείτε με αυτή την ανθρώπινη αγάπη και με την Συμπαντική αγάπη; Τότε θα καταλάβετε τι λαμβάνετε από αυτό το Σύμπαν και τι σας κάνει μοναδικό.

 

“Aποσπάσματα από την Σοφία του Qigong, κείμενο του Grandmaster Nan Lu”