Διαδικτυακές συναντήσεις HYQ Διαλογισμών

Νέος Κύκλος 10 Συναντήσεων, κάθε Τετάρτη 20:00-21:00

Ημερομηνίες: 7/4, 14/4, 21/4, 28/4, 12/5,19/5, 26/5, 2/6, 9/6, 16/6

Δωρεάν συνάντηση 31/3

Συνεισφορά: 90 ευρώ τα 10 μαθήματα

 

Φίλες και φίλοι γεια σας,

Η άνοιξη είναι η εποχή όπου η ενέργεια ανεβαίνει. Ακολουθούμε αυτή την κίνηση της φύσης και ενδυναμώνουμε το ενεργειακό μας πεδίο (Qi Field) μέσα μας και γύρω μας.

Βρείτε  και πάλι τον εαυτό σας, κάθε εβδομάδα διαδικτυακά, και βουτήξτε σε ένα πεδίο ενοποιημένης συνειδητότητας.

Δέκα ωριαία μαθήματα ποιότητας,  με άνοιγμα καρδιάς κι εμπιστοσύνη στο μεγαλειώδες δυναμικό μας.

Αυτά τα μαθήματα διαλογισμού θα σας επιτρέψουν να ανακαλύψετε μια βαθιά διδασκαλία χιλιάδων ετών, τόσο φρέσκια κι επίκαιρη, για να καθαρίσετε μπλοκαρίσματα, να αναθεωρήσετε αντιλήψεις, να ενισχύσετε τα εσωτερικά σας όργανα και να εναρμονίσετε τα συναισθήματα.

Τι θα μοιραστούμε:

  • Περισσότερη χαλάρωση σε φυσικό και πνευματικό επίπεδο (διαλογισμοί Μinjue)
  • Καθαρισμός και Διαλογισμός: όχι μόνο καθαρίζουμε από μπλοκαρίσματα, ανοίγουμε την συνειδητότητα μας και αναπτύσσουμε το δυναμικό μας.
  • Κινήσεις υγείας: Ειδικές συμβουλές ανάλογα με το θέμα σας, για αποτοξίνωση συκωτιού, για εναρμόνιση της καρδιάς για τόνωση των πνευμόνων.

 

Η συμμετοχή σας  θεωρείται έγκυρη μετά την κατάθεση της συνεισφοράς σας σε τραπεζικό λογαριασμό που σας υποδεικνύεται κατόπιν συνεννοήσεως με την Χρυσή Μπέρου. Τα μαθήματα θα διεξαχθούν μέσω zoom. Ο κωδικός πρόσβασης σας δίνεται μετά την εγγραφή σας. Οι δηλώσεις συμμετοχής ολοκληρώνονται στις 3/4.

 

Όταν μετακινήσεις αυτό που μπλοκάρει τη ροή της ενέργειας, αναγνωρίζεις ότι πάντα έχεις ό, τι χρειάζεσαι – η ενέργεια είναι η ουσία αυτού που είσαι-  και όχι αυτού, που χρησιμοποιείς.

 

Με εκτίμηση,

Χρυσή Χαντζαρίδου-Μπέρου

Facilitator of Cosmic Energy

HYQ &YYT Healer

Zhineng Qigong Instuctor

www.berou.gr, fb: Be Fluid

210 6513681, 6936684868