Η κύρια μέθοδος του Zίνενγκ Tσιγκόγκ –επίπεδο 2. Είναι μια δυναμική μέθοδος, που μπορεί να ανοίξει γρήγορα, τους μεσημβρινούς σας και να βοηθήσει την ενέργεια να περάσει βαθύτερα. Γυμνάζει και χαλαρώνει το σώμα.

Αυτή η μέθοδος χρειάζεται περισσότερο χρόνο εξάσκησης και είναι πιο απαιτητική. Εργάζεται με το εσωτερικό Qi (Τσι), ενσωματώνοντας μυαλό και σώμα, κι επιτρέποντας το Qi, να εισχωρήσει ακόμη πιο βαθιά στους μυς, τένοντες, οστά. Μπορεί να εξασκηθεί από σχετικά αρχάριους, και βοηθάει τους ασκούμενους να αυξήσουν την ικανότητά τους να συλλέγουν απευθείας Qi.

Συμπεριλαμβάνει δέκα φόρμες και είναι δομημένη, ώστε να κινεί κάθε μέρος του σώματος. Οι κινήσεις είναι και μικρές και μεγάλες. Οι περισσότεροι άνθρωποι έχουν την τάση να εστιάζουν στις μεγάλες κινήσεις και να αρνούνται τις μικρές. Οι μικρές κινήσεις είναι πολύ αποτελεσματικές στο να ενεργοποιήσουν τους μεσημβρινούς, να βελτιώσουν τη κυκλοφορία της ενέργειας και του αίματος.

Οι κινήσεις ισορροπούν το δεξί-αριστερό, μπρος-πίσω, πάνω-κάτω. Δουλεύουν τη διάταση και συστολή των μυών, τενόντων, και τη κινητικότητα κι ευλυγισία των αρθρώσεων.

Εξασκώντας αυτή τη μέθοδο, θα ισορροπήσετε την ενέργεια (Qi) και θα ομορφύνετε το σώμα σας.

Βοηθάτε τον εαυτό σας στην κατανόηση της άσκησης, αφού έχετε εξασκηθεί στο LQUPQD και στο 3 CM, για ένα χρόνο τουλάχιστον.

Συνήθως συστήνω την εκμάθηση του 1ου επιπέδου για ένα χρόνο, πριν εξασκηθείτε στο Β&Μ.

 

ΈΝΑΡΞΗ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ: Σάββατο 13 Οκτωβρίου 2018

Τα μαθήματα θα πραγματοποιούνται δύο Σάββατα τον μήνα…

Περάστε στο επόμενο επίπεδο και αν οι δύο φορές άσκησης είναι ανεπαρκείς, συμπληρώστε τον μήνα με μαθήματα από το Επίπεδο 1, για προχωρημένους.

 

Επικοινωνία: www.berou.gr, fb: Be Fluid, 210 6513681, 0030 6936 684868, befluid@berou.gr