Zhineng Qigong

Φθινόπωρο 2019

Εκδηλώστε τις προθέσεις σας

Φίλες και φίλοι Βe Fluiders γεια σας!

Γνωρίζουμε ότι η τακτική  πρακτική του Zhineng Qigong και οι Ηunyuan Qi Θεραπευτικοί διαλογισμοί  και μέθοδοι μας βοηθούν να βιώσουμε ένα ολιστικό τρόπο ζωής, επιτρέποντάς μας να είμαστε ηρεμότεροι, πιο χαλαροί και φυσικοί.

Όταν η ευτυχία και η πληρότητα καθορίζονται από συνειδητές και γεμάτο νόημα δραστηριότητες, που μας οδηγούν σε ένα υγιή τρόπο ζωής, αυτό σημαίνει επίσης, ότι είναι σημαντικό να εξελιχθούμε, να θέσουμε στόχους και να μάθουμε να σχεδιάζουμε τα όρια. Γινόμαστε παρατηρητές του αληθινού μας εαυτού και δεν χάνουμε ποτέ την δύναμη και την θετική αυτό-επίγνωση, ανεξάρτητα από προκλήσεις, απαιτήσεις και  περιστάσεις.

Φέτος εκδηλώστε δυνατές προθέσεις:

Τον Σεπτέμβριο 2019 ξεκινάμε δυναμικά με ομάδες, με εργαστήρια και ατομικές συνεδρίες.

Επενδύουμε στους εαυτούς μας κάνοντας ένα διάλειμμα και βρίσκοντας την εσωτερική μας γαλήνη, βελτιώνοντας επιπλέον την δημιουργικότητά μας, προσπαθώντας να δημιουργήσουμε μια νέα εμπειρία ευελιξίας και καινοτομίας, που φέρνουν μια νέα χαρά για ζωή. Ακονίζουμε τα μάτια μας για ό,τι είναι καλό και αξιόλογο για τις ζωές μας.

Agenda Be Fluid

Κάθε νέα στιγμή είναι μια νέα δυνατότητα.  Όταν αφαιρέσουμε τους φακούς του παρελθόντος και κοιτάξουμε τους εαυτούς μας με φρέσκα μάτια,  τότε μπορούν να εκδηλωθούν νέες δυνατότητες.

Παρακάτω δίνονται αναλυτικά οι συναντήσεις μας μέσα στο 2019. Όσοι ενδιαφέρεστε για περισσότερες πληροφορίες πατάτε πάνω στις ημερομηνίες.

 

Αφεθείτε στη ροή.

Συνάντηση 1η – Φθινόπωρο 2019

Lift Qi Up Pour Qi Down, εκμάθηση της κύριας άσκησης. Προηγείται διάλεξη για το Zhineng Qigong, το Qi και τα ενεργειακά σημεία που χρησιμοποιούμε στην άσκηση.

Be Fluid, Τερψιχόρης 6, Χολαργός

Μετρό: στάση Χολαργός + 20 λεπτά περπάτημα ή

»    Εθνική Άμυνα + λεωφορείο Νο 418

Συνάντηση 2η – Φθινόπωρο 2019

Εξάσκηση στο Lift Qi Up Pour Qi Down, εκμάθηση των ασκήσεων 3 Centres Merge και Chen Qi . Προηγείται διάλεξη του διήμερου εργαστηρίου.

Be Fluid, Τερψιχόρης 6, Χολαργός

Μετρό: στάση Χολαργός + 20 λεπτά περπάτημα ή

»    Εθνική Άμυνα + λεωφορείο Νο 418

Συνάντηση 3η – Φθινόπωρο 2019

ΗΥQ Θεραπευτικός Διαλογισμός. Ένας ισχυρός διαλογισμός ολιστικού καθαρισμού σώματος-νου.

(Συμμετοχή δυνατή και μέσω διαδικτύου)

 Το Ζhineng Qigong ακολουθεί την ιδέα του μετασχηματισμού αρνητικών αισθημάτων και ανεπιθύμητων συνθηκών. Είναι σημαντικό να κυριαρχήσουμε σε αυτή την ιδέα με στόχο να ζήσουμε μια ζωή προσανατολισμένη στις ευκαιρίες. Η Ζίνενγκ Τσιγκόγκ ιδέα “Hun Yuan Ling Tong” έχει εφαρμοστεί με επιτυχία από χιλιάδες ανθρώπους σε όλο τον κόσμο.

Είναι σαν μάντρα και μπορεί να οδηγήσει σε θαύματα. Με το “Hun Yuan Ling Tong” μετασχηματίζουμε την ανεπιθύμητη κατάσταση σε επιθυμητή συνδεόμενοι με την αληθινή πρόθεσή μας και εκδηλώνοντάς την με την δύναμη του “Hun Yuan Ling Tong.”

Be Fluid, Τερψιχόρης 6, Χολαργός

Μετρό: στάση Χολαργός + 20 λεπτά περπάτημα ή

»    Εθνική Άμυνα + λεωφορείο Νο 418

Συνάντηση 4η – Φθινόπωρο 2019

Βody and Mind Form, Επίπεδο 2. Εκμάθηση όλων των τμημάτων της Φόρμας.

Ελαιώνας, Ροβιές, Εύβοια

Συνάντηση 5η – Φθινόπωρο 2019

  • Παρασκευή 15-Κυριακή 17 Νοεμβρίου 2019,  για όλα τα επίπεδα εμπειρίας
    Παρ. 19:00-21:00,Παρ. – Σάβ. 10:00-17:30, Κυρ. 09:00-12:00,

Tριήμερο αποφόρτισης, ξεκούρασης και αυτο-ίασης .

Οικία Καραπάνου, Αίγινα

Συνάντηση 6η – Φθινόπωρο 2019

Ασκήσεις για την κατανόηση κι εκμάθηση του επιπέδου 1.

Modulor Dance Space, Σισίνη 8 & Αλκμάνος

Μετρό: Μέγαρο Μουσικής

Έναρξη μαθημάτων: Δευτέρα 23/09 – Λήξη:11/11 (πακέτο οκτώ μαθημάτων – προπληρώνονται)

Ασκήσεις για την κατανόηση κι εμβάθυνση του επιπέδου 1, για αρχάριους και προχωρημένους

Art Act Area, Αθηνάς 12, Μοναστηράκι, 6ος όροφος

Μετρό και Ηλεκτρικός: στάση Μοναστηράκι

Έναρξη μαθημάτων: Τετάρτη 25/09 – Λήξη:13/11 (πακέτο οκτώ μαθημάτων – προπληρώνονται)

Be Fluid, Τερψιχόρης 6, Χολαργός

Έναρξη μαθημάτων: Δευτέρα 23/09 – 11/11, Τρίτη 24/09- 12/11 και Πέμπτη 26/09- Λήξη 14/11 (πακέτο οκτώ μαθημάτων – προπληρώνονται)

Συνάντηση 7η – Χριστούγεννα 2019

  • Κυριακή 22 Δεκεμβρίου 2019, 18:00-19:30, για όλα τα επίπεδα εμπειρίας

ΗΥQ Θεραπευτικός Διαλογισμός. Ένας ισχυρός διαλογισμός ολιστικού καθαρισμού σώματος-νου.

(Συμμετοχή δυνατή και μέσω διαδικτύου)

HYQ, Θεραπευτικοί διαλογισμοί

Μηνιαίες συναντήσεις ΗΥQ Θεραπευτικού Διαλογισμού κάθε Κυριακή 18:00-19:30.

Ημερομηνίες πρακτικής: Κυριακή 20/10-22/12/2019

 

Διήμερα εργαστήρια σε όλη την Ελλάδα

Για σας που μένετε εκτός Αθηνών, έχετε την δυνατότητα, να παρακολουθήσετε ταχύρρυθμη εκπαίδευση του 1ου επιπέδου, αρχαρίων και μεσαίων καθώς και του επιπέδου 2.

Στόχος μου να απλώσω το Τσιγκόγκ Της Σοφίας ( Zhineng Qigong) σε ολόκληρη την Ελλάδα.  Συγκεντρώστε μια ομάδα στην πόλη σας τουλάχιστον 8-12 ατόμων και είμαι διαθέσιμη να δημιουργήσουμε διήμερα εργαστήρια γνωριμίας με τη νέα επιστήμη ζωής (για να πραγματοποιηθούν,  χρειάζεται μια ομάδα με ελάχιστη συμμετοχή 8 ατόμων, ένας χώρος άσκησης και χώρος διαμονής μου).

Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μου για οποιαδήποτε διευκρίνηση. Το πρόγραμμα ενδέχεται να αναδημιουργηθεί, ανάλογα με τις ανάγκες που θα παρουσιαστούν.

Θα χαρώ να μοιραστώ μαζί σας τη μοναδική εμπειρία του Ζίνενγκ Τσιγκόγκ (μαθήματα, διαλογισμοί και θεραπείες) και των Διευκολύνσεων Συμπαντικής Ενέργειας (οι ατομικές συνεδρίες δίδονται μηνιαία στην Θεσσαλονίκη, ενημερωθείτε στις εκδηλώσεις). Επίσης, ατομικές συνεδρίες γίνονται και μέσω διαδικτύου.

Παρακαλώ σημειώστε τα ακόλουθα: Άτομα με επιληψία ή σοβαρές νοητικές ασθένειες δεν μπορούν να συμμετέχουν στα μαθήματά μας. Διατηρούμε το δικαίωμα να αρνηθούμε σε άτομα το να συμμετέχουν σε μαθήματα, λόγω αδυναμίας να παρέχουμε τα απαραίτητα σε περίπτωση κρίσης. Για παιδιά κάτω των 15 χρόνων, απαιτείται η ταυτόχρονη συμμετοχή ενός γονιού ή άλλου συνοδού, για να μπει σε μάθημα.

Θέλουμε να γνωρίζετε:

Η δέσμευση στον εαυτό σας είναι ισχυρή!
Πολλοί άνθρωποι ανακαλύπτουν ότι αισθάνονται ένα κύμα ενέργειας απλώς κάνοντας εγγραφή και δημιουργώντας μια ισχυρή νέα δέσμευση για τον εαυτό τους. Είμαι διαθέσιμη για να σας υποστηρίξω σε όλη τη διαδρομή. Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μου μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ανά πάσα στιγμή με ερωτήσεις γράφοντας στο befluid@berou.gr.

Οι προθέσεις σας και τα αποτελέσματά σας. Στην παράδοση Ζhineng Qigong θα σας βοηθήσουμε να συνδεθείτε και να τονίσουμε τη βαθύτατη πρόθεσή σας. Ποια είναι η αληθινή, καθαρή πρόθεσή σας να συμμετάσχετε σε αυτό το πρόγραμμα; Η απάντησή σας, η αλήθεια σας φέρει μια συγκεκριμένη ενεργητική υπογραφή. Πρόκειται για την πρόθεση πέρα ​​από αυτό που κάνετε, που καθορίζει τα αποτελέσματα των ενεργειών σας. Πριν ξεκινήσετε αυτό το πρόγραμμα ή οποιοδήποτε πρόγραμμα ευεξίας, συμβουλευτείτε τον επαγγελματία υγείας σας. Το Zhineng Qigong  δεν προορίζεται να διαγνώσει, να θεραπεύσει ή να υποκαταστήσει την επαγγελματική ιατρική συμβουλή.

Πολιτικές ακύρωσης. Αν πρέπει να ακυρώσετε, παρακαλούμε να γνωρίζετε ότι δεν χορηγούμε τις επιστροφές για οποιονδήποτε λόγο. Ωστόσο, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα κεφάλαια που καταβάλατε, για να παρακολουθήσετε ένα μελλοντικό πρόγραμμα της επιλογής σας (Zhineng Qigong ή Qi Healing ή Συνεδριών Συμπαντικής ενέργειας), μέσα σε 12 μήνες από την ημερομηνία ακύρωσης. Αν το Be Fluid ακυρώσει αυτό το πρόγραμμα, θα λάβετε ειδοποίηση το νωρίτερο σε 2 εβδομάδες , και δίδεται πλήρης επιστροφή. Δεν είμαστε υπεύθυνοι για το κόστος οποιωνδήποτε άλλων δαπανών ακύρωσης μπορεί να υποστείτε, ως μη επιστρεπτέες.

Μετά τιμής,
Χρυσή Μπέρου