Φίλες και φίλοι Be Fluiders,

Υπάρχουν πολλές μέθοδοι για αυτοθεραπεία στην πρακτική μας, αλλά η εκπαίδευση της αρετής της καρδιάς είναι ένας βαθύς τρόπος για να θεραπευτείτε σε ένα βαθύτερο επίπεδο. Ποια είναι η αρετή της καρδιάς; Βάλτε απλά, ισορροπία και αρμονία, στην ζωή με τον εαυτό σας και τους άλλους. Διατηρείστε έναν ορθό τρόπο σκέψης και εκτέλεσης μέσω της δράσης. Κάνετε ό, τι είναι σωστό για το καλύτερο αποτέλεσμα, όχι μόνο για τον εαυτό σας αλλά για τους άλλους. Κοιτάζοντας το παρελθόν και βλέποντας τι μπορούμε να κάνουμε για να διορθώσουμε τους ασυνείδητους τρόπους μας, επιδιορθώνοντας τις σπασμένες σχέσεις για να φέρνουμε την ειρήνη και την ενότητα στους ανθρώπους που έχουμε φροντίσει. Η ολιστική θεραπεία είναι το μονοπάτι για να ανοίξετε και να ζήσετε τη γενναιοδωρία της ζωής. Ρωτήστε τον εαυτό σας, υπάρχει μια τεταμένη / σπασμένη σχέση που μπορείτε να αποκαταστήσετε; Εσωτερική ή εξωτερική; Απελευθερώνοντας μια νέα υγιέστερη σχέση; Σας ευχαριστώ Δάσκαλε Liu για αυτή την ισχυρή διδασκαλία.

Μέσα σε αυτό το πλαίσιο σας προσκαλώ να συμμετέχετε στο διήμερο εργαστήριο στην Αίγινα. Ξεκουραστείτε, ασκηθείτε με μαλακές κινήσεις, μάθετε να παραδίνεστε στην αρετή της καρδιάς. Η φιλοξενία και ο χώρος στην Οικία Καραπάνου προσφέρουν μόνο ποιότητα.  Η ισχυρή ενέργεια του νησιού συνάδει στην απελευθέρωση οποιασδήποτε έντασης. Νιώστε ελεύθεροι να μείνετε με τον εαυτό σας τις ημερομηνίες 15-17/11.

Σε ποιους απευθύνεται: Σε όσους θέλετε να αποφορτιστείτε, σε ανθρώπους που θέλουν να δοκιμάσουν την ενεργοποίηση της αυτό-ίασης, σε όσους ασχολείστε, στηρίζετε άλλους ως θεραπευτές, δάσκαλοι, συνοδοί, συγγενείς. Σε όσους θέλετε να περάσετε ένα διήμερο στην Αίγινα. Σε όλα τα επίπεδα εμπειρίας.

Τι να περιμένετε:

  • Αναζωογόνηση και σύνδεση με την Αγνή Συνειδητότητα,
  • Μοιράζεστε φυσικές, συναισθηματικές και νοητικές τεχνικές για καλύτερη υγεία και αντίληψη.
  • Ενισχύετε τον στόχο ζωής για να φέρετε καθημερινά υγεία και χαρά.
  • Συνδέεστε με νέα πρόσωπα με την ίδια πρόθεση για υγεία και έμπνευση .

Πότε: Παρασκευή 15-Κυριακή 17/11

Πού: Oικία Καραπάνου, Αίγινα

Ώρες διδασκαλίας: 10 (Παρ. 19:00-21:00, Σάβ. 10:00-19:30, Κυρ. 09:30-12:30)

Επένδυση για την υγεία και την ευεξία σας: 220 ευρώ

Συμπεριλαμβάνει διδασκαλία (120 ευρώ) και διήμερη διαμονή με ημιδιατροφή

Δεν συμπεριλαμβάνει: την μεταφορά σας στο νησί (ακτοπλοϊκά κ.λπ.)

Αναλυτικά:

Η Οικία Καραπάνου, φέτος τον Μάιο, φιλοξένησε το πρώτο Zhineng Qigong retreat. Τώρα το φθινόπωρο, στην καρδιά του Νοέμβρη, δημιουργούμε μια μικρής διάρκειας ευκαιρία για αποφόρτιση, ξεκούραση, αλλά και θεραπευτική φροντίδα. Η Αίγινα είναι εύκολα προσβάσιμη και εκτός καλοκαιριού, με μίας ώρας διαδρομή με πλοία συμβατικά ή δελφίνια γρηγορότερα. Στην Οικία Καραπάνου τα δωμάτια μοιράζονται σε τρίκλινο, δίκλινα και δύο μονόκλινα. Μπορεί να φιλοξενήσει από 12-20 άτομα. Τα δωμάτια θερμαίνονται με ξυλόσομπες.. Τα τρία μπάνια μοιράζονται. Νιώθουμε οικογένεια σε ένα εξαιρετικό αρχοντικό του 19ου αιώνα και μοιραζόμαστε διδασκαλία, χαρά, αγκαλιά. Φέρνετε μαζί σας τα είδη υγιεινής και πετσέτες μπάνιου και προσώπου. Επίσης, στον χώρο κυκλοφορούμε με κάλτσες  ή παντόφλες για να διατηρήσουμε το ανεπεξέργαστο ξύλο. Νιώστε το κάλεσμα να συμμετέχετε σε μια γιορτή που απευθύνεται στον εαυτό σας.

 

Πρόγραμμα:

Παρασκευή 15/11 ~ 18:00 Άφιξη και καλωσόρισμα στην Οικία Καραπάνου

                                      19:00-21:00  Γνωριζόμαστε – ασκήσεις αποφόρτισης και βαθιάς χαλάρωσης

                                      21:00 Δείπνος

Σάββατο 16/11 ~ 08:30-09:45 Πρωινό

10:00-11:30 Ασκήσεις ανοίγματος των μεσημβρινών και κυρίως του κεντρικού άξονα.

Διάλειμμα δέκα λεπτά

11:45-13:00 Ασκήσεις φροντίδας κι ενίσχυσης του κάτω ζωτικού κέντρου

La Qi Θεωρία και Πρακτική (Μαθαίνετε την βασική άσκηση ενδυνάμωσης και θεραπείας)

13:00-14:30 Γεύμα

14:30-17:30 Eλεύθερος χρόνος για ξεκούραση ή βόλτα στον Ναό της Αφαίας

18:00-19:30 HYQ Θεραπευτικός διαλογισμός

Κυριακή 17/11 ~ 08:00-09:15 Πρωινό

09:30-11:00 Ασκήσεις πρώτου επιπέδου – σύνδεση εσωτερική κι εξωτερική

Διάλειμμα δέκα λεπτά

11:10-12:30 Mοιράσματα, αποχώρηση

 

Το πρόγραμμα προορίζεται για: ομάδα 12-20 ατόμων.

Σημαντικό: Για να πραγματοποιηθεί το Zhineng Qigong Εργαστήριο είναι απαραίτητη η δήλωση συμμετοχής σας και κράτηση θέσης ως τις 15 Οκτωβρίου 2019. Επίσης, είναι απαραίτητη η συμπλήρωση ομάδας τουλάχιστον 12 ατόμων. Όσοι από εσάς ενδιαφερθείτε, παρακαλώ να κατοχυρώσετε την κράτηση θέσης σας με προκαταβολή ή εξόφληση της ως την παραπάνω ημερομηνία. Η πλήρης εξόφληση του εργαστηρίου γίνεται ως 20 Οκτωβρίου 2019. Σε περίπτωση που ακυρώσετε την συμμετοχή σας ένα μήνα πριν, σας επιστρέφεται το ποσό. Λιγότερο από μήνα, η προκαταβολή ή το ποσό δεν επιστρέφεται, αλλά έχετε τη δυνατότητα να συμμετέχετε σε κάποιες από τις υπόλοιπες εκδηλώσεις ή υπηρεσίες.

Ευχαριστώ για την κατανόησή σας και την βοήθεια σας για καλύτερη οργάνωση, τόσο του χώρου όσο και της διδασκαλίας.

Επικοινωνία: www.berou.gr, fb: Be Fluid, 210 6513681, 0030 6936 684868, befluid@berou.gr